Málnalevél teával kapcsolatban pozitív/negatív tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2021. márc. 3. 17:38
11/18 anonim válasza:
Hogyhogy elnyomta a fájásokat? Honnan tudja hogy milyen lett volna nélküle? Amíg nincsenek rá klinikai tesztek senki nem fog tudni erre válaszolni, akárhányszor kérdezik meg.
12/18 anonim válasza:
39+2 napnál indult a szülés
35. héttől ittam,napi 1 bögrével
Éjfélkor folyt el a magzatvíz,és reggel 9 órára extra gyorsasággal született meg a kislányom
Hajnali 3 órától voltak fájásaim,ami türhető volt
6 órakor már igencsak kellemetlen volt minden mozdulat...és mondták,hogy nagyon hamar kitágultam
A teának köszönhetem, vagy sem azt nem tudom,de az biztos, hogy ha lesz kistesó,fogom ugyanugy inni
Ártani nem árt
13/18 anonim válasza:
Napi 1-2 bögrével ittam, a 36. héttől.
A kiírt napon született, 2 és fel óra alatt 😊
14/18 A kérdező kommentje:
Igazából tegnap megszületett :D
2021. márc. 9. 05:55
16/18 anonim válasza:
1. Vagyok. Ittad a teát? Mennyi idő alatt született meg ?
Gratulálok 😊
17/18 A kérdező kommentje:
Ittam 3 napig, viszont tágulni nem tágultam, 5 percen múlt, hogy nem császároztak. De szerintem a tea ebben nem játszott szerepet.
2021. márc. 9. 09:15
18/18 anonim válasza:
A lényeg, hogy minden rendben van már. 😊
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!