Fel fogom ismerni a fájásokat?
Sziasztok!
Elég sokat fáj a hasam, nagyon sok bélgörcsöm van. Emiatt félek, hogy nem fogom érezni, ha már valódi fájásaim vannak.
Mellesleg nagyon érzéketlen is a hasam. A vakbélgyulladást sem vettem észre, nagyon későn kerültem kórházba, majdnem meg is haltam. A doki nem hitte el, hogy nem igazán fájt és azt hittem, csak felfáztam.
A babám mozgását sem érzem nagyon, nst-n sem éreztem, az alapján nyomtam a gombot, hogy mikor ugrott meg a baba pulzusa.
Milyen jellegű lesz majd a valódi fájás?
Mitől lett volna mákom? Olyan gyengék voltak a fájásaim, hogy alig tágultam! Úgy kellett felerősíteniük oxitocinnal, de így is tovább vajúdtam, mint bárki, akit ismerek és a végére olyan erősek lettek ezek a fájdalmak, hogy majd kiakadt a fájásmérő, és ez ment fél napon keresztül. Semmiképen nem mondanám szerencsésnek magam.
Igazából nem, vérzéssel mentem be. Akkor hazaküldtek, hogy tágulásos vérzés. Másnap visszamentem, mert fájogattam picit, és véreztem tovább. Mivel 2 ujjnyi voltam, mehettem a szülőszobára.
Burkot kellett végül repeszteni, de az sem rendszerezte a fájásokat, sőt, nem is éreztem fájásokat. Csak az emelt oxitocinra kezdtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!