Császáros kismamák! Nektek mikor tették fel a katétert? Az érzéstelenítés előtt vagy után már a műtőben?
Nekem a gerincérzéstelenítés előtt és nagyon rossz élmény volt. Talán rosszabb, mint a császár. Egy szülésznő tette fel és leszidott, mert feljajdultam közben. A műtőben utána nagyon csodálkoztak is az aneszteziológusok, h. még az érzéstelenítés előtt feltette a szülésznő nekem a katétert. Mondták, h.megérdemelné, hogy neki is így tegyék fel..
Ezért is kérdezem, h. máshol hogy szokott lenni?
Nekem érzéstelenítés után tettek fel.
De volt már korábban műtétem, ott simán, és borzasztó fájdalmas. Aki kitalálta, hogy így tegyek fel, annak az embernek, egész nap dugdosnam fel,hagy érezze a törődés...
#5 Felfektetnek egy asztalra, terpesztened kell, fertőtlenítij vlmivel és feldugják a húgycsőbe a csövecskét, kilóg belőled ezután egy hosszú cső végén egy vizeletgyűjtő zacskóval
#6 igen, húgycsövön
Hát, akkor nekem rosszul rakhatták..
6.-vagyok.
Mi Lidocainos síkosítót használunk, de elég a sima síkosító is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!