Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikortól lehet elkezdeni a...

Mikortól lehet elkezdeni a tejserkentő teát inni?

Figyelt kérdés

A lactoherb-et ajánlották. Vannak tapasztalatok?

Igaz az akit császároznak annak később jön meg a teje?

Köszönöm

2008. dec. 3. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
igen a császárosoknak kicsit később jöhet a tej. A teát akkor érdemes elkezdeni inni ha belövellt a tej. azt érzeni fogod mert nagyon feszesek lesznek a cicijeid szinte már fáj:-)
2008. dec. 3. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is a laktoherbet ajánlotta a szülésznő, azt mondta, vigyem be a kórházba, és majd szülés után igyam, addig nem kell. Majd meglátjuk, üdv, 39heteske.
2008. dec. 3. 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Én császárral szültem és 3 órával később 15 gr-ot szopott a kisfiam. Otthon elkezdtem a laktoherbet, de abbahagytam, mert fájt tőle a hasam. Utána azt ittam, ami jött, vizet, teát (nem feketét), gyümölcslevet és soha nem kellett tápszereznünk, 1,5 évig szoptattam. Én a kórházban biztosan nem szütyörgetném a teát, de otthon megpróbálhatod, hátha neked beválik. Valaki biztosan issza, mert egyébként nem árulnák minden felé.
2008. dec. 3. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Napi 2 csészétől nagyon fájt a hasam és eszméletlen hasmenésem volt. Napi 1,5 litert iszom két filterből. Így hígabb több a folyadék és nincs hasmenésem.
2008. dec. 3. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Én lactoherb-et ittam. Amikor szomjas voltam akkor ezt ittam. Én amikor megszültem, már aznap ittam.
2008. dec. 3. 15:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat. Mindenkinek sok boldogságot a babájához!

34 hetes kismami

2008. dec. 4. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!