Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Flowmetria, és egyéb értékeite...

Flowmetria, és egyéb értékeiteket feltennétek Nekem? Illetve aki túlhordta a babóját mit csináltak, és mikor, hogy történjen már vmi? Nem lett gond? 40+3 h. km.

Figyelt kérdés

Nagyon aggódom, hogy nem indulunk már be...

Az Én babóm értékei:

Art.cer.media,RI: 0.71

Aorta desc. RI: 0.65

Art.umb. RI: 0.56

NST:okés

zárt méhszáj :-(

BPD:97mm

AC: 344mm

FL: 76mm

placenta érettség II.-III.

Koponya bemenetre illeszkedik

2010. aug. 17. 07:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 40+6 naposan szültem. Másnap kellett volna befeküdnöm a kórházba, egy pénteki napon. Ezért csütörtökön reggel felkeltem és nagytakarítást rendeztem, hogy rend legyen itthon amíg nem leszek. Egész délelőtt takarítottam, vasaltam, mostam. Erre délután fél 3-kor elkezdődtek a 10 perces fájások. Éjjel fél 12-kor meglett a babám. A sex, meg hasonló ötletek nekem nem jöttek be. Az értékekkel ne foglalkozz, én is mindig aggódtam, de szüléskor rájöttem, hogy ez a legnagyobb hülyeség, mert nekem is azt mondták, a baba el van maradva 2 héttel és hogy pici baba lesz, erre 3780-nal született, ha időben lett volna meg akkor is átlagos súlyú lett volna. Szóval ne aggódj az értékek miatt, és ne görcsölj rajtuk. kitartást kívánok neked a szülésig, reméljük hamarosan elkezdődik és könnyű szép szülésed lesz.
2010. aug. 17. 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem így zajlott:

Kiírás napján magzatvíz vizsgálat és NSt, majd a 41. hétig ugyanez két naponta. 41 hetesen befektettek, és azt mondták, ha minden rendben, akkor kivárjuk a 42 hetet. Ekkor volt 3111 a méhszáj, de szerintem csak a vizsgálatok miatt. Innentől naponta volt magzatvíz vizsgálat, és naponta csináltak NST-t is, volt amikor egyet, de volt hogy kettőt. Reggel, délben és este meghallgatták a baba szívét. 41+6 naposan reggel a magzatvízvizsgálat után a főorvos is megvizsgált, és Ő is megnézte a magzatvizet. Ez volt a 12. Beköttette az oxi infúziót, de semmi reakció nem volt, így megbeszéltük, hogy másnap reggel 7-kor megyek a szülőszobára, és vagy így, vagy úgy, de mindenképpen kijön aznap a kisfiam. Kiírt aznapra 3 NST-t, egy UH-t és flowmertiát. Azon minden rendben volt. Du mentem NST-re, amikor is a babám szívhangja úgy 20 perc után eltűnt. Lett nagy riadalom, és azonnal toltak is a műtőbe, azonnal kivették a fiamat császárral. Egy-két apróságot leszámítva semmi baja nem volt, és azok is rendbe jöttek 2-3 hónap alatt.

Tudom, hogy ez most nem ér semmit sem Neked, de én mindig avval vigasztaltam magam, hogy inkább később szülessen meg a baba mint előbb és koraszülött legyen.

Fel a fejjel, már nincs sok hátra!

Majd írd meg, hogy meddig húztad!

2010. aug. 17. 14:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi lányok!

Hát még 2-3 nap bírom szerintem idegileg, utána rászállok a dokira, hogy csináljon vmit...

Ma pl. a szívhang hol 120, hol 170 volt, már tök ideg voltam, a doki meg azt mondja, hogy ez oké...de eddig nem volt ilyen, csak 130 és 16 közt volt...mondjuk most már mutatott folyamatosan enyhe fájásokat a gép, de arra meg azt mondta, hogy az semmi...:-( Mondjuk nem is éreztem tényleg semmit...

Majd írok, köszi Nektek, és jó egészséget!

2010. aug. 17. 14:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de most nézem, hogy ígértem az "eredményt" :-)

Aug.14re voltam kiírva, és 22-én lett meg a babánk.

Kislány, 3780gramm, 55cm, végül természetes úton, nem kellett indítani...:-)

sziasztok

2010. nov. 9. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!