Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit gondoltok az alábbi...

Mit gondoltok az alábbi cikkről? ("Férjöltés"/gátmetszés varrása)

Figyelt kérdés

[link]

Veletek követtek el hasonlót? Nekem ez nagyon para, sok rosszat olvastam már, de ez mindennek az allja.

2021. febr. 6. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%
10 en is normális helyen szültem mégse sikerült. 3910 gr 50 cm 37-es fej plusz a kezet a feje mellett előre küldte. Engem vagy vágnak vagy szetszakadok a p.ba, de varrni mindenképp kellett volna. A téma igazából fullra nem ez, hanem ha varrnak akkor van e értelme szűkebbre. De nagyon büszkék vagyunk rad, hogy ilyen fasza csaj vagy. Bár a témához semmi köze nem volt.
2021. febr. 7. 14:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

10

Èn is normalis helyen termeszetes, haboritatlan szulesparti helyen es orvossal szültem, megsem sikerult..

Masodik alkalommal fel kg-mal nagyobb babaval, nagyobb fejuvek pedig feluleti repedes lett,gatvedelem majdnem sikerult teljesen, pedig a protokollvagasos korhazba kerultem,csak gyorsvonat volt a fiam...

2021. febr. 7. 15:06
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#11 A "csajtól" én már messze vagyok, de mindegy.

Különben leírtam, én nem hiszem, hogy jó megoldás az ha több öltést tesznek a hüvelyhez/gáthoz mint amit kellene, de biztos nők között is van aki így kéri. Ő dolguk.

2021. febr. 7. 15:16
 14/14 anonim válasza:

Ez engem is érdekelne. Legalább ezer cikk van fent erről az Interneten. Viszont találkozott valaki olyan nővel, akivel ez tényleg meg is történt?

Én direkt körbekérdeztem és nem találkoztam egyetlen nővel sem akivel ez meg is történt,de nem is hallottak erről a legtöbben. Ez valami összeesküvés amiben minden nőgyógyász benne van? Miért nincs egyetlen feljelentés sem emiatt, hiszen ez erőszak?

2023. jún. 25. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!