Normális ha terhesség végén egyre jobban érzem magam?
Én is igy voltam. Nálam olyan 38.héten volt a hotpont. Akkor minden bajom volt, aludni nem tudtam...
Aztán a 39.hetem ugy nézett ki:
Szerdán nagybevásárlást tartottam az auchanba. Tologattam a puposan megrakott kocsit.
Csütörtökön kifestettem a nappalinkat, butortologatasostól, takarításostól, mindenestől, egyedül 😅
Pénteken barátnőmmel csavarogtam egész nap a városba.
Szombaton férjemmel és egy barát párral elmentünk tútázni, 4kmt lesétáltam. Vasárnap a 2000m2es kertünket férjemmel összegereblyéztük.
Hétfőn itthon még egy nagytakarítást lenyomtam
Kedden megpihentem
Szerdán megszültem 🤣🤣🤣
Én is úgy voltam majdnem mint az első válaszoló.
39 hetesen született meg a 2. kislányom. Előtte nap átrendeztem a nappaliban a bútorokat, takaritottam stb. Masnap folytatni akartam az előtérrel de volt otthon fajasmero készülék ami továbbította a dokinak az adatokat és ő hívott hogy nem-e lennék kedves bemenni hozzá a kórházba mert így néz ki hogy ebből szülés lesz.
Nem akartam neki elhinni annyira jól éreztem magam, mondtam is neki hogy még nem végeztem, dolgom van 🤣🤣 azt mondta hogy megnéz és ha tévedett akkor hazamegyek és folytathatom. Hát igaza lett, a hívás után 7 órával megszületett a lányom 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!