Milyen orvossal és milyen módon szültél?
Észrevettem, hogy az ismerőseim körében, akiknek volt fogadott nőgyógyászuk, azoknál javarészt császármetszést végeztek. (Nem az előre kiírtra gondolok itt.)
Kíváncsi vagyok másoknál hogy volt ez, így csatolok egy szavazást, de szívesen elolvasom a sztorikat is.
1: sürgősségi császár koraszülés miatt ügyeletben.
2: természetes szülésnek indult ügyeletben de végül császár lett.
Maximálisan elégedett voltam mind a 2 esetben az orvossal is és a munkájával is.
Fogadott orvos, apás szülésből lett sürgősségi császár.
Abszolút elégedett voltam, időben kivette a kislányom.
2016 Nyíregyháza
Minden Okes nálam pedig tervezett császárral fogok szülni csak nem magyar színvonalon gondolkozok illetve nem akarok megkockáztatni egy 20+ órás vajjudást vagy hogy lelotozzenek, kézzel tagitsanak, oxigén hiánnyal szülessen a gyerek vagy eltorjek a kulccsontjat, szarul varrjanak össze odalent csak magyarorszagon adják be hogy a császár veszélyesebb, az igazság az hogy egy előre tervezett császár jó dokival biztonságosabb. A heget pedig ellehet tüntetni csak penz kerdese és a legtöbb esetben a felépülés is gyorsabb meg hat közel nem faj annyira mint a vajúdás stb
De attól meg én nem tekintem idiótának meg nem normálisnak azt aki természetesen akar szulni és nem fogalmaznek úgy ahogy te.
4 napig voltam korházban, volt par szobatarsam ez idő alatt. Egyik, császárt választott, úgy gondolta jobb lesz. Aztán nekem nyavajgott, hogy nem mer lefeküdni, mert nem tud felkelni, nagyon fáj neki, de ő olyan álmos..
Másiknak volt már 2 sima szülése, a harmadik császárlett egészségügyi okok miatt, nem volt választása, visszasírta az első 2 szülést.
Anyumnak volt 1 sima, 2 császár. Azt mondta, inkább vajúdna megint 1 napig, mint a császár..
Azért szar, amikor nem tudsz rendesen fürdeni, felkelni, sétálni...levagy kötözve a műtőben, dobálnak összevissza utána.. Évek után is érzékeny a frontokra, tök jó. De te tested, te választásod. Ez az én véleményem, nem fogok elnézést kérni ezért.
Nem tudom, én mindenkire zöldet nyomtam. Szerintem mindegy milyen úton jön világra egy gyermek. A lényeg, hogy egészséges legyen.
És köszönöm a választ mindenkinek!
Hát, ha számomra kevésbé elrettentő egy műtét utáni lábadozás, mint 20 óra vajúdás és emiatt egy vadidegen szerint nem oké nálam minden, akkor ez legyen a legnagyobb bajom az életben... :D
Nem vagyunk egyformák, hogy kinek mi tűnik kevésbé rossznak, illetve ki milyen fájdalmat tűr jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!