Mennyi az esélyem arra, hogy tényleg az nap születik a baba amikorra ki vagyok írva?
Figyelt kérdés
Február 14-re vagyok kiírva. És nagyon-nagyon remélem hogy az nap lesz meg a baba mert olyan jó lenne ha valentinnapi csoda lenne(tudom butaság de szeretném) első gyerek szóval nincs tapasztalatom benne, azért van esély hogy tényleg azon a napon születik?2021. jan. 4. 20:10
11/14 anonim válasza:
Én is a kiírt előtt 1 nappal szültem, testvérem viszont aznap.
12/14 anonim válasza:
Én 02.12-re voltam kiírva, gdm-em volt, azt mondta az orvos, ha addig nem indul magától akkor aznap be kell feküdnöm és 2 napot várnak, deee ha akarom beindítja. Bálintnak neveztük el és semmiképpen nem akartam megkockáztatni, hogy 14-én szülessen, így kértem 12én az indítást
13/14 anonim válasza:
Szülés előtt egy hónappal, ctgre mentem ahol egy dr nő átírta a dátumomat 2 nappal későbbre, hogy szerinte rosszul lett kiszámolta, és így helyes. Igaza lett, aznap szültem amire javított 😊
14/14 anonim válasza:
Kiírt dátumon szültem, de csak azért, mert magasvérnyomásos voltam és az osztályvezető megrepesztette a burkot aznap reggel...akkor már bent feküdtem ugyanis az osztályon és féltek, hogy bajom lesz, ha túlhordom a kicsit. Egyébként is megindult a vajúdás előző délután. Én jobban örültem volna, ha nem indítanak egyébként. Remélem legközelebb megadatik, hogy otthon induljon be a buli. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!