Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Cegléden valaki tud jó Szülész...

Cegléden valaki tud jó Szülész-Nőgyógyászt?

Figyelt kérdés
Valaki tud Cegleden szulesz -nogyogyaszt aki fogadni is tud a napokban? Az orvosom mar 2hete mondja vissza az idopontomat es muszaj lenne mar mennem terhesseg miatt.
2021. jan. 4. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nem sok jó van köztük. Dr Nyilas Gábor elég normálisnak tűnik. Azt hiszem a neten fenn van az elérhetősége. A többi doki unszimpatikus Danis doktorral az élen.
2021. jan. 4. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyilast ne... Ha jót akarsz magadnak.

Albu, Bihal, Ruszin jók.

2021. jan. 4. 20:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más jön be.. nekem pl. ALbu unszinpatikus, pedig a főnököm ismerőse, mégse tudtak volna rábeszélni.

Akit még ismerek, és biztos nem választanék az Danis Dávid, Fazekas Annamária.

Egyébként nekem Kopár Zoltán lett az orvosom szülés után. Maximálisan elégedett vagyok az áraival, és az amellé társuló stílusával. Bármi gondom van meghallgat, elmagyaráz mindent. Ha lenne következő terhességem, csakis őt választanám.

2021. jan. 4. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Danis valami borzasztó. 37 hetesen úgy megvizsgált, hogy elment a nyákdugó és éjjel megszültem. Folyamatosan cigizni járt és lekezelő idegbeteg volt. Még a szülésznők is megjegyezték neki, hogy nem kéne annyit dohányozni amikor 2 kismama szülne éppen. Bihal Gabrielláról jókat hallottam. Bár a második babát inkább Bp-n szültem.
2021. jan. 4. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!