Nem szeretek a hegemhez érni. Idővel elfog múlni?
Figyelt kérdés
6 hónapja volt császárom. A hegem szépen gyógyult viszont hozzáérni nem szeretek. Ahogy kitüremkedik mindig tartok attól, hogy borotvával nehogy megvágjam. Plusz furcsa, hogy érzéketlen ott a terület.2020. dec. 12. 19:12
1/6 anonim válasza:
Nekem is érzéketlen, bár bajom azzal nem volt hogy hozzáérjek, pedig bőgtem amikor közölték hogy császár lesz.. de jobb lesz lassan.
2/6 anonim válasza:
Idővel elfog múlni és nem lesz érzéketlen. Legalábbis nálam így volt. Meg nekem 2,5 éve volt és mostanában látom úgy, hogy sokkal szebb
3/6 anonim válasza:
Jobb lesz. Masszírozd a környékét, hogy visszatérjen az érzékelés. Keresd meg a császáevonal appot és fb csoportot.
Nekem 15 hónapja volt már a császárom. Nem érzéketlen, szépen elhalványult. Eleinte én is csak óvatosan borotválkoztam, de már sity sutty lekapom
4/6 anonim válasza:
Nekem 6 éve (!) volt császárom, és bár már egy ideje (1-2 éve csak!!) nem érzéketlen, de furcsa érzés ha hozzáérek, borotválom. Szóval jobb lesz, de adj neki időt. Programcsászárom volt, meg nem is vagyok egy "lelkizős" típus, úgyhogy nem gondolom pszichésnek.
5/6 anonim válasza:
Én se szeretek hozzáérni, de szerintem nem is fogok szeretni.
Van műtéthelyen a lábamon és néha bizsereg, gyűlölöm ha hozzáérnek.
6/6 anonim válasza:
Nekem nem tért vissza az érzékelés. 4.5 éve volt sürgősségi császárom.
Az a rossz, mikor viszket, de hiába vakarom, mert érzéketlen
... Rossz érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!