Kinek Mi a véleménye Dr. Dobos György nőgyógyászról? Békásmegyer Csobánka téren rendel?
Alapos,normálisan beszél mindenkivel.
Ha a rendelési időben mész be,nem kell fizetni.
Gondolom van magánrendelése,ott már kell.
Nem tudom aktualis e, de velunk nagyon kedves volt.
Nagyon feltem, megnyugtatott, poenkodott. Szamunkra tokeletes.
Akivel flegma volt, vagy arrogans, az szerintem vele is olyan volt.
Ez mostmàr biztos, hogy nem aktuális, de azért leírom, hátha valakit érdekel aki erre téved.
Röviden és tömören : velem nagyon bunkó volt. Hozzá jártam évekig sztk-n belül, 16 éves koromtól kb 24ig. És NEM, nem voltam vele bunkó vagy flegma, se arrogáns. Mindig tisztelettudóan beszéltem vele. Egy sima gombás fertőzést nem tudott kikezelni nálam , havonta jártam vissza, mindig ugyanazt írta fel, ami nem hatott. Nem èrdekelte szinte semmi, ha kérdeztem tőle, az volt a válasz honnan tudja. Szóbeli megalázást is elszenvedtem tőle, viccet csinàlt a betegségemből, és a folyásomat "trutyi"-nak nevezte. Az évek során kb egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor volt vicceskedő és rendes. Borzasztó volt, hihetetlenül megalázó volt. Talán ha fizetsz neki, akkor jobb a hozzáállása, de én kerülném,mint a tüzet. Szerintem egy hangulatember lehet, de így akkor sem lehet viselkedni.
Én sajnos összeakadtam vele, a Szentendrei sztk-ban. Megszeppent kis 15 éves voltam akkor. Nem hogy flegmázni, megszólalni se nagyon mertem. Vizsgálat közben gusztustalan megjegyzéseket tett rám, és arról kérdezett, hogy szeretem a szexet?!
Egy undorító büdös paraszt.
A viccek vicce, hogy az otthonomtól pár háznyira van a magánrendelője. Ott biztos más stílusban adta volna elő magát. De akkor se mennék hozzá, ha az utolsó orvos lenne a Földön.
A mai eszemmel, már elküldeném az édes anyukájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!