Régebben megtalálhatók voltak neten a Szülőszoba adásai, ma azonban már nem találom! Hova lett? Hol lehet Kandász Andrea szülőszoba műsorait megnézni?
Ha valaki tudja, engem is érdekelne!
Amúgy ha szülés videót akarsz nézni, a youtube-on vannak, írd be a keresőjébe és kidob sokat, csak regisztrálni kell hozzá, mert csak 18 éven felüli nézheti.
tudom, azokat már láttam, enegem kimondottan Kandász ANdrea régi szülőszoba műsora érdekel...
2-3 éve, még megvolt mind neten egy weboldalon, de azóta sehol sincs
Hello! én rögtön megtaláltam. Nem tudom ti hol kerestétek,de én rögtön megnéztem a youtube-on,beírtam hogy kandász andrea és rögtön kidobta őket. Jó mozizást :D
Itt a link:
http://www.youtube.com/results?search_query=kand%C3%A1sz+And..
Azt hittem csak én vagyok ilyen "lökött"! Úgy megörültem, amikor megláttam a linket, rögtön elkezdtem nézni, és most én is itt ülök kisírt szemekkel! :))
32 hetes
Dehogy vagy,vagyunk lökött,lököttek!
Kismamaként természetes ha ilyenen elsírod magad :)
Nekem 1éves a fiam,de minden szülésben az ő születését látom. Feltudom idézni a születése minden pillanatát. Csodálatos! Bár én amúgy is nagyon érzékeny vagyok,ilyen témában.
Boldog babavárást! :))
Sziasztok! Én is megnéztem - köszi a linket! - én is sírok, de nem azért, amiért ti. Nekem van összehasonlítási alapom, én itthon szültem. Milyen iszonyú rideg is egy kórházi szülés! És azok a szegény kisbabák, akik születés után anyjuk karja helyett egy üvegfalú teknőben sírnak, miután össze-vissza méricskélték, fürdették, piszkálták őket..
Az én lányom azonnal a karomba került, abba is hagyta a sírást, csak kíváncsi szemekkel nézelődött, mint aki azt kérdezi: te vagy az én anyukám?
Összehasonlíthatatlanul szebb volt az én szülésem.
na hát ezt én is megtaláltam!!!azért köszi
de ez nem az ami nekem kell
ez kb 2-3 rész
de nekem az összes kell:)))))))))))
Szia!
Sikerült megtalálni az összes részt? Engem is nagyon érdekelne! Aktuális lett :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!