Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Régebben megtalálhatók voltak...

Régebben megtalálhatók voltak neten a Szülőszoba adásai, ma azonban már nem találom! Hova lett? Hol lehet Kandász Andrea szülőszoba műsorait megnézni?

Figyelt kérdés
köszike:))))
2008. nov. 30. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki tudja, engem is érdekelne!

Amúgy ha szülés videót akarsz nézni, a youtube-on vannak, írd be a keresőjébe és kidob sokat, csak regisztrálni kell hozzá, mert csak 18 éven felüli nézheti.

2008. nov. 30. 19:29
 2/11 A kérdező kommentje:

tudom, azokat már láttam, enegem kimondottan Kandász ANdrea régi szülőszoba műsora érdekel...

2-3 éve, még megvolt mind neten egy weboldalon, de azóta sehol sincs

2008. nov. 30. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont így vagyok, nagyon szeretném megtalálni én is!
2008. nov. 30. 19:42
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Hello! én rögtön megtaláltam. Nem tudom ti hol kerestétek,de én rögtön megnéztem a youtube-on,beírtam hogy kandász andrea és rögtön kidobta őket. Jó mozizást :D

Itt a link:

http://www.youtube.com/results?search_query=kand%C3%A1sz+And..

2008. nov. 30. 21:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
3.válaszoló vagyok. Hát eddig tudtam nézni,mert végig sírtam az egészet :D
2008. nov. 30. 22:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem csak én vagyok ilyen "lökött"! Úgy megörültem, amikor megláttam a linket, rögtön elkezdtem nézni, és most én is itt ülök kisírt szemekkel! :))

32 hetes

2008. nov. 30. 22:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vagy,vagyunk lökött,lököttek!

Kismamaként természetes ha ilyenen elsírod magad :)

Nekem 1éves a fiam,de minden szülésben az ő születését látom. Feltudom idézni a születése minden pillanatát. Csodálatos! Bár én amúgy is nagyon érzékeny vagyok,ilyen témában.

Boldog babavárást! :))

2008. dec. 1. 08:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én is megnéztem - köszi a linket! - én is sírok, de nem azért, amiért ti. Nekem van összehasonlítási alapom, én itthon szültem. Milyen iszonyú rideg is egy kórházi szülés! És azok a szegény kisbabák, akik születés után anyjuk karja helyett egy üvegfalú teknőben sírnak, miután össze-vissza méricskélték, fürdették, piszkálták őket..

Az én lányom azonnal a karomba került, abba is hagyta a sírást, csak kíváncsi szemekkel nézelődött, mint aki azt kérdezi: te vagy az én anyukám?

Összehasonlíthatatlanul szebb volt az én szülésem.

2008. dec. 1. 08:37
 9/11 A kérdező kommentje:

na hát ezt én is megtaláltam!!!azért köszi

de ez nem az ami nekem kell

ez kb 2-3 rész

de nekem az összes kell:)))))))))))

2008. dec. 1. 10:54
 10/11 anonim válasza:

Szia!

Sikerült megtalálni az összes részt? Engem is nagyon érdekelne! Aktuális lett :))))

2009. ápr. 23. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!