Akiknek van nagyobb gyerek?
Akik a második vagy többedik babával várandósak vagy már meg szültek nálatok hogy zajlot a kórházi látogatás? Mármint arra lennék kíváncsi hogy a párotok be vitte a nagyobbat is hozzátok meg a kicsihez hogy tudjatok találkozni vagy abban a pár napban nem láttátok a nagyobbat?
Egyenlőre bízok benne hogy mire oda jutunk már vége lesz a covidnak és lehet látogatni. De egyszerűen ha bele gondolok hogy napokig ne lássam a "nagyot" 2.5éves lesz akkor már most nagyon rossz érzés ő talán el lenne ha nem lát itthol le foglalja az apuka nagymamák de viszont azt is figyelembe szeretném venni hogy ha ő lát utánna neki is rossz lenne ha ott "kellene hagynia" illetve tudom hogy nekem is nagyon rossz lenne utánna..Szóval a kérdésem az lenne ki hogy oldotta ezt a helyzetet meg?
Nekem csak egy baba van, de anno hasonló kérdés kapcsán válaszolta valaki, hogy a nagy gyerek szemszögéből nézve a helyzet a következő: jön a kistesó, anya kórházba kerül az új babával, én meg ki vagyok zárva.
Engem ez eléggé elgondolkoztatott anno, és biztos, hogy ha majd a kövi babá(k)nál apuka jön látogatóba, akkor jön a nagyobb is. Azt meg el lehet magyarázni a már 2,5 évesnek, hogy benn kell lenned pár napot a kistesóval a kórházban, hogy minden rendben legyen, stb. Aztán otthon majd megszeretgeted.
Nálunk is 2,5 volt a nagyobb, a második indított szülés volt, jött velünk a kórházig, onnan anyukámmal haza, du együtt visszajöttek. Másnap a párom hozta be, harmadnap már mentünk is haza, jött ő is értünk. Semmi gond nem volt, csak gyorsan megunta a kórházat és kezdett rosszalkodni (vip szobában voltam, így nyugodtan bent lehettek)
(amúgy 1,5 éves volt amikor 3 napig anyukámmal volt, abszolút nem hatotta meg)
Covid berobbanása előtti héten szültem.
Influenza miatt volt tilalom.
De becsempészte a férjem az előtérbe a lányomat. (1,5 éves volt)
Jobb lett volna, ha nem jön.
Nekem.
Nagyon hiányzitt.
Jó volt látni, de egész du. El-elsírtam magam utána.
Előtte sosem voltunk ennyit távol egymástól..
Mikor született a középső lányunk,csak féjrem volt bent, én mindkettőnél kértem senki ne jöjjön csak férjem. Utána csak akkor jött mikor kiengedtek minket 1 hét múlva. (influenza szezon volt) Akkor jöhetett csak a nagyobbik lányunk aki akkor 3 éves volt. Ott elvileg 9 év alatti gyerek nem mehet látogatóba.
Most kórházban vagyok, napokon belül császároznak, a covid miatt annak is örülni kell ha a csomagot betudják juttatni.
Szülésre negatív covid teszt ellenében bent lehet a férj - itt legalább is - de úgy fest egyedül leszek mert a gyerekek náthásak és férjem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!