Ikrekkel vagyok terhes, van valamelyik kórházba arra lehetőség, hogy a férjem bejöjjön napközbe?
Ikerterhességgel nincs orvosod? Ráadásul a 36. héten már bent kellene rég feküdni.
Miért jó ilyen nyilvánvaló kamukat kiírni?!
Teljesen jó a két babával minden.
Van fogadott orvosom. De ha lehet hogy menjek valahova ahova a férjem is jönne akkor váltanék orvost. Amúgy meg nem mindenkit fektetnek be főleg most, amikor semmi nem indokolja. Egy normális terhességem van, eddig mindenféle komplikációk nélkül. A mostani orvosom benne van abba, hogy megpróbáljam őket természetes úton megszülni. Ezért is nehéz számomra ez a kérdés. Jó lenne ha a férjem is ott lehetne, de ragaszkodom a természetes szüléshez ha lehet, ha nem akkor legalább meg volt a lehetőség. Meg vagyok békélve a császármetszéssel.
Igen tisztába vagyok, csak számba veszem a lehetőségeket. Bár lehet mire odajutok, már rég két gyerek lesz a karomba 😃
Lehet ez egy kis pánik így a szüléshez közeledve. Az előzőnél a férjem volt a legnagyobb támaszom. Nehéz elképzelni ezt nélküle. Persze menni fog, mert mennie kell, de még csak gátmetszésem se volt soha. Itt meg baromi nagy az esély a császárra...sőt... csoda ha megtudom őket szülni. De már időben is tök jók vagyunk. Pár nap és 37. hét. Van miért hálásnak lennem.
Nekem első szülés lesz, valahogy ki kell bírni egyedül azt a pár napot, pedig hidd el, hogy nagyon örülnék, ha a férjem bejöhetne, de nem lehet.
Sógornőmet tavasszal császározták, első szülése volt 3 nap után hazaengedték, nehéz volt egyedül neki, de kibírta. Sajnos muszáj, ez most szükségállapot.
Igen, ezt tudom. Szerintem egyszerűen baromi ijesztő ez most így egybe. Vírus, ikrek, az hogy egyedül leszek. Azt hiszem túl lendülök ezen a variálás dolog. Hamarosan agyrázkódást kapok saját magamtól.
#11 Neked milyen volt a szülés?
Ne aggódj!
Én sokáig vendégeskedtem a szülészeten. Nagyon sok ikres anyukát ismertem meg és mindenki kiválóan megoldotta egyedül. Pár nap az egész és általában ezekben az első napokban a legtöbb baba főleg alszik.
Szóval ha nem sikerül másik kórházat találni akkor se aggódj, sokkal többre vagy képes mint azt most hiszed! Menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!