Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülési fájdalmat a férfiaknak?

Szülési fájdalmat a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Sziasztok, bocsi ha rossz helyre írok 😁 van 2 gyerkőcünk a férjemmel, mind a kettó természetes úton született, a férjem is bent volt végig. Egy ideje azon agyalok hogy szeretném ha evy picit ő is átérezné hogy mi is volt akkor. Láttam sok videót hogy apukákra raknak fel ilyen fájás csináló gépet éa nem bírták, na megnézném ott a férjecskémet 🙂 Magyarországon valahol van ilyenre lehetőség, vagy valakinek van hasonló tapasztalata?
2020. nov. 16. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Ez azért nem ugyanaz, a te testedben szülés közben dolgoztak a hormonok, és nem cél nélkül szenvedtél, hanem a gyermekedet hoztad éppen világra. Ezt nem lehet szimulálni. Úgy lenne esetleg fair, ha te is kipróbálnád a férjeddel ezt a gépet.
2020. nov. 16. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
De miért akarod, hogy ő is érezze, gondolom te is akartad a gyerekeket, tudtad, hogy ezzel jár, szenvedni fogsz olyan módon, ahogy a férjed nem
2020. nov. 16. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Jó ég, én még egy random embert sem kínoznék ezzel, nemhogy a saját páromat... Remélem, hogy nincs ilyenre sehol sem lehetőség.
2020. nov. 16. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Hány évesek a gyerekeid hogy még mindig a szülési fajdalmaidon tiprodsz?
2020. nov. 16. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem csak trollkodsz, akkor sürgősen keress fel egy pszichológust és egy válóperes ügyvédet. A pszichológust azért, mert beteg vagy, hogy más ember szenvedésén akarsz élvezkedni. A válóperes ügyvédet meg azért, mert nem szereted a férjedet, és így semmi keresnivalód mellette.
2020. nov. 16. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:
57%

Szépen le lettek pontozva a válaszadók...

Természetes úton szültem a gyermekem, soha nem tenném ki ennek a fájdalomnak a szerelmem! :(

Márcsak azért sem, mert:

- A női test automatikusan elkezdi a saját, szervezetében lévő fájdalomcsillapítót termelni a vajúdás végén, szülés közben. Erre nem lenne ideje a párod testének, hiszen hírtelen kapja a nagy fájdalmat, míg a te testedben ez fokozatosan erősödik.

- A nők fájdalomküszöbe nagyobb mint a férfiaké.

- A szülés fáj. Persze, hogy fáj. De a végeredmény, akit majd a karodban tarthatsz mindenért kárpótol. És a párodat mi fogja kárpótolni? Hogy jól kineveted?

Tényleg keress fel egy pszichológust, a férjecskéd érdekében is!

2020. nov. 17. 02:32
 7/9 anonim ***** válasza:
62%

Kèt gyerekem van, de a két szülés meg sem közelíti nálam azt a kilenc hónapot, amit végigcsináltam odáig.

Mindkétszer problémás, aggódós terhességem volt, fizikai és szellemi gondokkal. Ezekhez képest viszont gyors és probléma mentes szüléseim. Így az a véleményem, hogy azzal hogy rákapcsolok a férjemre egy gépet, ami görcsöket okoz neki, azzal csak fájdalmat generálok.

Ennyi erővel ha náthás vagyok is direkt tüsszögjek rá, hagy szenvedjen ő is.

Ha bent volt veled mindkétszer, akkor mindent megtett értetek amit akkor abban a helyzetben tudott.

2020. nov. 17. 07:46
 8/9 anonim ***** válasza:
76%

Remélem nincs ilyen.

Meg minek? Én sem vagyok kíváncsi a migrénjére vagy a vesegörcseire, anélkül is szeretem és tudom, hogy keményen tűrte.

2020. nov. 20. 11:56
 9/9 anonim ***** válasza:
25%

Én nőnek születtem, de nem szeretnék gyermeket, viszont arra kíváncsi lennék, hogy milyen érzés a szülési fájdalom.

Állítólag az a legnagyobb fájdalom a világon.

Nekem már volt eltörve a karom, kivették az orr- és a torokmandulámat is, de semmi sem fájt nekem igazán és szeretném megtudni, hogy milyen az, amikor a testi fájdalom tényleg rossz érzés. :D

Így ugyanis nem igazán tudom átérezni azt, amikor valaki fájdalom miatt panaszkodik, vagy sír, sőt, úgy gondolom, hogy csak cirkuszol a semmiért. XD

Én szívesen kipróbálnám azt a gépet, kíváncsi lennék rá, hogy mások min tudnak úgy kiakadni.

Számomra a testi fájdalom eddig mindig semmiség volt.

Szerintem akkor lenne jó ez az eszköz, ha valaki önszántából szeretné kipróbálni.

Azt viszont nem tudom megérteni, hogy ha szereti a párját az ember, miért akarná erre kényszeríteni.

De ha ki szeretné próbálni az apuka, akkor lelke rajta! :D

Magyarországon sajnos valószínűleg nincsen erre lehetőség. =/

2020. dec. 21. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!