Szülési fájdalmat a férfiaknak?
Szépen le lettek pontozva a válaszadók...
Természetes úton szültem a gyermekem, soha nem tenném ki ennek a fájdalomnak a szerelmem! :(
Márcsak azért sem, mert:
- A női test automatikusan elkezdi a saját, szervezetében lévő fájdalomcsillapítót termelni a vajúdás végén, szülés közben. Erre nem lenne ideje a párod testének, hiszen hírtelen kapja a nagy fájdalmat, míg a te testedben ez fokozatosan erősödik.
- A nők fájdalomküszöbe nagyobb mint a férfiaké.
- A szülés fáj. Persze, hogy fáj. De a végeredmény, akit majd a karodban tarthatsz mindenért kárpótol. És a párodat mi fogja kárpótolni? Hogy jól kineveted?
Tényleg keress fel egy pszichológust, a férjecskéd érdekében is!
Kèt gyerekem van, de a két szülés meg sem közelíti nálam azt a kilenc hónapot, amit végigcsináltam odáig.
Mindkétszer problémás, aggódós terhességem volt, fizikai és szellemi gondokkal. Ezekhez képest viszont gyors és probléma mentes szüléseim. Így az a véleményem, hogy azzal hogy rákapcsolok a férjemre egy gépet, ami görcsöket okoz neki, azzal csak fájdalmat generálok.
Ennyi erővel ha náthás vagyok is direkt tüsszögjek rá, hagy szenvedjen ő is.
Ha bent volt veled mindkétszer, akkor mindent megtett értetek amit akkor abban a helyzetben tudott.
Remélem nincs ilyen.
Meg minek? Én sem vagyok kíváncsi a migrénjére vagy a vesegörcseire, anélkül is szeretem és tudom, hogy keményen tűrte.
Én nőnek születtem, de nem szeretnék gyermeket, viszont arra kíváncsi lennék, hogy milyen érzés a szülési fájdalom.
Állítólag az a legnagyobb fájdalom a világon.
Nekem már volt eltörve a karom, kivették az orr- és a torokmandulámat is, de semmi sem fájt nekem igazán és szeretném megtudni, hogy milyen az, amikor a testi fájdalom tényleg rossz érzés. :D
Így ugyanis nem igazán tudom átérezni azt, amikor valaki fájdalom miatt panaszkodik, vagy sír, sőt, úgy gondolom, hogy csak cirkuszol a semmiért. XD
Én szívesen kipróbálnám azt a gépet, kíváncsi lennék rá, hogy mások min tudnak úgy kiakadni.
Számomra a testi fájdalom eddig mindig semmiség volt.
Szerintem akkor lenne jó ez az eszköz, ha valaki önszántából szeretné kipróbálni.
Azt viszont nem tudom megérteni, hogy ha szereti a párját az ember, miért akarná erre kényszeríteni.
De ha ki szeretné próbálni az apuka, akkor lelke rajta! :D
Magyarországon sajnos valószínűleg nincsen erre lehetőség. =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!