Császár után hány nappal szedik ki a varratokat?
Figyelt kérdés
2008. nov. 29. 14:51
2/12 anonim válasza:
szia,
nekem szerdán este volt a csaszi és hétfőn szedték ki a varratokat tehát az 5. napon, a teljes sebgyógyulás 8 nap, addig rajta kell, hogy maradjon a kötés. Én következő héten pénteken fürödtem először egy igazán jót, addig csak mosakodtam, hogy ne ázzon fel a kötés.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. És mennyire fájdalmas?
2008. nov. 29. 15:14
4/12 anonim válasza:
nem fájdalmas-nekem báris nem volt 1ok
5/12 anonim válasza:
másidik vagyok. az már csak az utolsó kis kellemetlenség, mielőtt végre hazaengednek. Nagyon féltem tőle, hogy fájni fog, de nem volt vészes. Ha úgy varrja, hogy egy folyamatos szállal, akkor a heg is kisebb, szebben begyógyul és a varratszedés is egyszerűbb, elvágja a végét, ahol rögzítve van, és kihúzza. Inkább csak forróságot éreztem a sebnél a surlódás miatt mint igazi erős fájdalmat. Egy császár után igazán túlélhető.
6/12 anonim válasza:
Szia.Nekem felszívódó varrataim voltak,sok korházba azzal csinálják már.Kérdezd meg hátha ott is ahol szülni fogsz...
Minden jót
7/12 anonim válasza:
Nekem péntek délután volt a császármetszés, és kedd reggel szedték ki a kapcsokat. Előtte lezuhanyoztam, így a ragasztócsík(vagy mi a neve)leszedése sem fáj. Ezzel volt védve a seb. A kapcsok kiszedése alatt pedig a doktornő végig kérdezgetett, így nagyon nem is volt időm figyelni a fájdalomra, egyáltalán nem fájt.
8/12 anonim válasza:
Nekem az ötödik napon szedték ki és egyáltalán nem fájt.
9/12 anonim válasza:
Szia! Kedden hajnalban műtöttek és szombat délelőtt, tehát a 4. napon lett kiszedve. Nem fájt, meg egyébként is az járt a fejemben, hogy megyünk haza... Nagyon szép a hegem, már tökéletesen gyógyult (4 hete lesz)
10/12 anonim válasza:
Szia. Én köldöktől szeméremcsontig lettem vágva, nekem a 7. napon szedte ki a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!