Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülni fogok? Este óta gorcsol...

Szülni fogok? Este óta gorcsolgetek.

Figyelt kérdés

Holnapra vagyok kiirva, este ota idonkent nagyon gorcsolok, 10-15 percenkent, de van, hogy orakra elmulik.

A derekam is nagyon faj, foleg, amikor jon a gorcs.

Masodik baba, de az elso inditott volt, igy az teljesen masmilyen volt.

2020. nov. 6. 12:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10:

Én is kaptam oxyt most a harmadik babámmal rásegítésnek, de csak míg beindultak a saját fájásaim, ki lehetett bírni.

Meg még 12 éve az első babám volt indított, ott végig kaptam az oxyt. Az se volt vészes, igazából csak a végén fájt, az meg max fél óra volt. Nem törvényszerű, hogy jobban fájjon, volt természetes szülésem is, a második, kábé ugyanúgy fájt a végén.

2020. nov. 9. 08:55
 12/12 anonim ***** válasza:
11 10 vagyok en is kaptam. Nekem semmit se erősödtek a fajasok csak surubbek lettek. Kinek hogy hat 🤷🏼‍♀️
2020. nov. 9. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!