Ha valaki beteszi a nemiszervét a nő hüvelyébe fél percig kb, lehet terhes a nő? Ha hasznalt pharmatesz kúpot is.
Figyelt kérdés
Varom velemenyt.2020. nov. 4. 22:35
21/27 anonim válasza:
Egyébként abban mi a jó, hogy berakja fél percre és meg sem mozdul?
Húzzatok gumit!
22/27 anonim válasza:
A pharmatex és megszakítás igenis jó módszer, nem tudom nektek mi bajotok van...
23/27 anonim válasza:
22 az, hogy ezen az oldalon is naponta vannak olyan abortuszos kérdések, amik simán elkerülhetőek lennének, ha az emberek normálisan védekeznek. Nem vagyok ab ellenes, de emberi butaság ellenes igen.
24/27 anonim válasza:
Esely megvan,de sztem nagyon keves. Sztem olyan 95%,hogy ebbol nem lesz baba.
26/27 anonim válasza:
de gondoljatok már bele, azt a kevés spermiumot ami az előváladékban előfordulHAT, simán kiírtja a pharmatex. (ha egyáltalán volt előváladék)
szóval ennyitől nem lesz terhes, hiába erőlködtök :)
27/27 anonim válasza:
Pharmatex krém+megszakítással védekeztünk, nekünk bevált. De az utasítást tartsátok be. Pl a krémnél menetenként kimosni, új adagot fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!