#8 Valóban érzéstelenítésnél nem tudhatod mit matatnak ott.
Engem altattak, ezért az előkészítésnél még ébren voltam. Tisztán emlékszem, hogy az orvosom elmondta, hogy kitöröl.
2020. okt. 18. 08:53
12/24 anonim válasza:
16 éve volt császárom, nem nyúkáltak a hüvelyembe közben.
2020. okt. 18. 11:14
13/24 anonim válasza:
En nem lattam nem ereztem semmi ilyesmit,mondani meg nem mondtak.
2020. okt. 18. 12:00
14/24 anonim válasza:
Elsőnél nem tudtam ilyenről, de a másodiknál közvetlen az érzéstelenítő beadása után még halványan éreztem, ahogy felnyúl a doki. Ki szokták törölni, igen.
2020. okt. 18. 14:56
15/24 anonim válasza:
10 sajnos szerintem már pont, hogy a természetes szules végletébe kezdenek sok helyen esni. Kene egy aranykozeput. Pl most nem kene elkezdeni kompenzálni a sok eddigi felesleges (?) császárt, hanem egy normális utat megjelölni. Nekem ajánlásom volt császárra, nem is tagultam 30+ órát vajudtam és így is megszulesztettek. Gyerek ment az inkubatorba, legzessegitest kapott, nem lehetett velem eg hetig, en majdnem elvereztem. Hurrá. Megszültem természetes úton. De jó. És maradandó sérüléseim is maradtak fenn, de ez már igazán csak hab a tortán.
Nem tudom mikor sikerül valami értelmes és egységes protokollt felállítani.
2020. okt. 18. 16:19
16/24 anonim válasza:
15: teljesen egyetértek, és ezért is írtam, hogy bizonytalanság esetén legyen császár, csak kórházi munkám során gyanúsan sok spontán faros gyerek volt az osztályon papíron... Egy-egy nagyobb klinikán és kórházban papíron 30-40, a valóságban ennél jóval magasabb császár rátával dolgoznak. Nem nagyon tudom elhinni, hogy ez indokolt lenne akár minimálisan is.
2020. okt. 19. 15:37
17/24 anonim válasza:
Ha nem is indokolt, neked nem tok mind1????
2020. okt. 19. 22:29
18/24 anonim válasza:
:O Nem. Nem tök mindegy. Zárójelentések hamisításáról és indokolatlan műtéti beavatkozásokról beszélt. Neked mindegy lenne?? Maholnap a lányod fekszik oda!
2020. okt. 20. 00:03
19/24 anonim válasza:
18: hát én is csak lesek, ha meg kell magyarázni, hogy egy felesleges beavatkozás miért kártékony...
2020. okt. 20. 06:43
20/24 anonim válasza:
Gondolom 17 abból indult ki, hogy van aki maga kéri. De nekem is mondta a doki, mikor szültem, hogy ha valaki x óra vajúdás után hisztérikusan császárt követel, azzal nehéz mit kezdeni, mert ha besokkol, úgyse fog megszulni. Gondolom ilyenkor egyszerűbb egy kamu indok gyorsan, mint várni meg 5 órát egy hiszterikus anyaval, hogy prezentálni tudjanak egy rossz nst-t vagy ilyesmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!