Enyhe vérzékenységgel szülni mennyire veszélyes?
Nem akarlak ijesztgetni. Nekem is így volt. Mindenki csak legyintett. Aztan jött a kopp, mikor levált a méhlepény. Nem akart elállni a vérzés, már toltak volna a műtőbe, mikor az egyik rutinos szülésznő ötlete bevált (hideg sooldatos, jodos atmosas valami slagszeru szerkezettel) ez annyira lelassította a verzest, hogy valami sokker szeru eszközzel a doki el tudta állítani a verzest (elégette az ereket vagy ilyesmi, nem tudom, nem kommunikáltak velem, kapkodtak össze-vissza, hogy ne kelljen műteni vinni).
Szoval en azt mondom, ne panikolj, de mindenképp jelezd szules előtt, közben, alatt mindenkivel aki ellát, hogy ez az erteked nem jó. Lehet nem fognak komolyan venni téged se, de ne legyen meglepi. Mert en pont muszakvaltas után ertem a kitolashoz. Kizártnak tartom, hogy bárki látta volna az utolsó laborom az újak közül, akik reggel érkeztek...
Mindenképp szólok majd, ha oda kerül a sor, egyelőre 14 hetes vagyok.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!