Az orgazmus beindíthatja a szülést?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, mert a férjem fél az aktustól, gondoltam akkor marad a maszti...2010. aug. 8. 15:23
1/4 anonim válasza:
Az orgazmus oxitocin hormont termel, ami elösegíti a méhösszehúzódást. ìgy igen beindíthatja, de ez inkább az utolsó hetekre jellemzö, hogy orgazmustól beindul, vagy akkor ha laza a méhszáj vagy már elkezdett kinyilni. vagy placenta gondok vannak.
2/4 anonim válasza:
Csak akkor indítja be, ha a baba már felkészült rá, hogy kijöjjön. Egyébként nem fogja beindítani.
3/4 anonim válasza:
Így van! Csak akkor indul be a szextől, ha már magától is beindulna hamarosan. Nyugodtan szeressétek egymást, ha a dokid nem tiltott el tőle!
4/4 anonim válasza:
nalunk is nagy a para az erosebbik nemnel, hogy nem nem merek szeretkezni, mert hatha baj lesz, meg mi lesz ha elvetelsz. meg ilyenek. en meg ugy de ugy kivanom hogy az na. minden ejjel arra ebredek hogy valakivel egyutt voltam almomban. szoval en nem tudom meggyozni a paromat. terhesseg elott semmilyen problemank nem volt az agyban. szoval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!