Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mik azok az okok amikor...

Mik azok az okok amikor csaszaroznak?

Figyelt kérdés
2020. okt. 9. 19:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Kihagytatok így pótolom.

Ha a baba egészségügyi állapota nem engedi hogy "alul" jöjjön ki, mert sokat veszítene az erejéből.

Pl, szívbetegseg a babánál, és sokszor a cukorbetegeket sem hagyják szülni természetesen.

2020. okt. 9. 21:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg komplikáció merülhet fel.

Toxémia + elakadás, fenyegető hegszétválás ezek voltak nekem.

De ez mellett cukorprobléma, túl nagy magzat, nem jól fekszik, ha az anya nem tágul, fájás gyengeség, ha a baba szívverése akadozik, ha az anyának van valami igazolt fizikai vagy szervi problémája ami kizárja /rizikó tényező a természetes szülésre, ha a lepény leválik. Ha fedi a méhszájat.. És még lehetne sorolni.

2020. okt. 9. 22:10
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Ismerek olyat, akinek a medence csontja miatt kellett. Szűk volt a csontozata a szüléshez és genetikailag nem tudta volna megszülni.
2020. okt. 9. 22:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem túl nagy volt a babám. Téraránytalanság volt az ok. Lehetett rá számítani az ultrahangon látták,hogy nagy a feje,a mellkasa meg úgy ámblokk. 12 óra vajúdás után esett a szívhang és vittek a műtőbe. Hála Istennek egészségesen született a fiam 4830 grammal és 60 centivel. Tényleg hatalmas volt. Jobban örültem volna egy programozott császárnak,sok szenvedést és ijedtséget elkerülhettem volna. De legalább megpróbáltam megszülni,csak nem sikerült sajnos.
2020. okt. 9. 22:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
,,Fàjàsgyegesèg" az, amikor az orvos türelmetlen kivàrni, hogy a szülès az aktìv szakaszba lèpjen.
2020. okt. 9. 22:34
 16/18 anonim ***** válasza:
80%
Nekem sürgősségi volt. Minden fájásnál esett a szívhangja a babámnak, és az addig tökéletesen pozícionált fiam fordult egy piruettet. Amikor kivették, rá volt tekeredve a köldökzsinór, nyelt a kakás vizéből, tüdőgyuszija lett stb stb. Volt gond pedig a terhesség álom terhesség volt.
2020. okt. 9. 23:15
 17/18 anonim ***** válasza:
71%
15: nekem volt fájásgyengeségem közvetlenül a kitolás előtt. Marhára nem vicces, amikor teljesen kitágulva a gyerek a szülőcsatornában, és egy darab szinkronos fájás nincs a 2 percesek helyett, ellenben a testem és a méhem ugyanúgy fáradt... Ha ez tágulás közben alakul így, tuti nem kínoztatom magam napokig, esetleg oxyval, pedig pvn párti vagyok.
2020. okt. 10. 05:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Farfekvéses volt a babám.
2020. okt. 10. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!