Mik azok az okok amikor csaszaroznak?
Figyelt kérdés
2020. okt. 9. 19:52
11/18 anonim válasza:
Kihagytatok így pótolom.
Ha a baba egészségügyi állapota nem engedi hogy "alul" jöjjön ki, mert sokat veszítene az erejéből.
Pl, szívbetegseg a babánál, és sokszor a cukorbetegeket sem hagyják szülni természetesen.
12/18 anonim válasza:
Rengeteg komplikáció merülhet fel.
Toxémia + elakadás, fenyegető hegszétválás ezek voltak nekem.
De ez mellett cukorprobléma, túl nagy magzat, nem jól fekszik, ha az anya nem tágul, fájás gyengeség, ha a baba szívverése akadozik, ha az anyának van valami igazolt fizikai vagy szervi problémája ami kizárja /rizikó tényező a természetes szülésre, ha a lepény leválik. Ha fedi a méhszájat.. És még lehetne sorolni.
13/18 anonim válasza:
Ismerek olyat, akinek a medence csontja miatt kellett. Szűk volt a csontozata a szüléshez és genetikailag nem tudta volna megszülni.
14/18 anonim válasza:
Nekem túl nagy volt a babám. Téraránytalanság volt az ok. Lehetett rá számítani az ultrahangon látták,hogy nagy a feje,a mellkasa meg úgy ámblokk. 12 óra vajúdás után esett a szívhang és vittek a műtőbe. Hála Istennek egészségesen született a fiam 4830 grammal és 60 centivel. Tényleg hatalmas volt. Jobban örültem volna egy programozott császárnak,sok szenvedést és ijedtséget elkerülhettem volna. De legalább megpróbáltam megszülni,csak nem sikerült sajnos.
15/18 anonim válasza:
,,Fàjàsgyegesèg" az, amikor az orvos türelmetlen kivàrni, hogy a szülès az aktìv szakaszba lèpjen.
16/18 anonim válasza:
Nekem sürgősségi volt. Minden fájásnál esett a szívhangja a babámnak, és az addig tökéletesen pozícionált fiam fordult egy piruettet. Amikor kivették, rá volt tekeredve a köldökzsinór, nyelt a kakás vizéből, tüdőgyuszija lett stb stb. Volt gond pedig a terhesség álom terhesség volt.
17/18 anonim válasza:
15: nekem volt fájásgyengeségem közvetlenül a kitolás előtt. Marhára nem vicces, amikor teljesen kitágulva a gyerek a szülőcsatornában, és egy darab szinkronos fájás nincs a 2 percesek helyett, ellenben a testem és a méhem ugyanúgy fáradt... Ha ez tágulás közben alakul így, tuti nem kínoztatom magam napokig, esetleg oxyval, pedig pvn párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!