Ugyan mar ki ez a távnőgyógyász aki latatlanban diagnosztizal a gyakorin?:)))
Kegel gyakorlatokkal minden visszaallithato, sot.
2020. okt. 5. 20:58
12/17 anonim válasza:
Minden nő kitágul szülés után, és nem csak a szülésmiatt hanem a hormonális változások miatt is. Attól mert nem mindenkinek dörgöli az orra alá a párja attól még így van. Én is szültem hármat és harangozni lehet bennem. De valsmit valamiért.
2020. okt. 5. 21:35
13/17 anonim válasza:
Benned lehet. Bennem meg nem, és még nagyon sok nőben nem.
Intimtorna hatásos, ha pedig rosszak a szöveteid akkor arra van műtét.
2020. okt. 5. 21:53
14/17 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Két gyereket szültem természetes utón, és könnyű szülésem volt. Utána a doki mondta, hogy kívülről úgy nézek ki mint aki nem is szült. 8 hétig véreztem a második babánál, majd még 2 vagy 3 hetet vártunk, és akkor szexeltünk újra a férjemmel. Nagyon hamar vissza állt minden, és mivel kicsit több mint három hónapig nem volt szex, még egy kicsit fájóan is feszített. Van akinek vissza áll. De én előtte is csináltam intimtornát, és most is csinálok.
2020. okt. 5. 22:47
15/17 anonim válasza:
Nekem meg gatmetszesem is volt. Nem mondom hogy ugyanolyan, de intimtornazom és hétről hétre jobb. Ráadásul 4 kilós gyereket szültem aki a kezet is a feje melle tette, így jött ki, úgyhogy nem kicsit trancsirozott szét belul. Szerintem nem olyan nagy dráma. A párod viszont elég nagy gyökér.
2020. okt. 5. 23:12
16/17 anonim válasza:
Szules utan 9 hónappal, heti többszöri intim torna mellett, se érzésre se funkcióban nem különbözik a szülés előtti állapottól. Pedig nehéz szülés volt. Ha alulról megnezem, a huvelyfal valamennyire látszik, de nőgyógyász mondta, hogy ez normális hiszen mégiscsak kijott ott egy gyerek, teljesen olyan nem lesz mint szüles előtt. De ez apróság.
Az hogy szülés után egy héttel már ezen szorongsz, mert a férjed ilyeneket mond, ez a valódi probléma.
2020. okt. 6. 13:16
17/17 anonim válasza:
4 hónapja szültem vákummal, kicsi gátmetszéssel, kicsi hüvelyfalsérüléssel. A szülés után még én is csak találgattam, hogy mi hogy van a hüvelyemben, tónusa kb. semmi nem volt, de kb. 2 hónapja intimtornázgatok, és nyilvan nem 100 % -ra olyan, mint előtte, de a hüvely feszessége fényévekkel jobb saját megítélésem szerint. A férjem egyébként jelentős különbséget nem érez a szülés előtti állapothoz képest.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!