Fantom magzatmozgások? Volt ilyened terhesség után?
Figyelt kérdés
11 hónapja szültem, és az utóbbi pár hétben kezdtem felfigyelni izomrángásokra a méhemben. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, gondoltam biztos az emésztésem. De konkrétan a méhemben érzem, és tudom milyen a bélmozgás érzése, de ez nem az, olyan, mint amikor terhes voltam és elkezdett a 15 .héten mocorogni a baba. De tudom nincs ott semmi és sokszor nagyon zavaró a "rúgdosás".
Olvastam a fantom magzatmozgásokról. Ha volt, nektek meddig tartott?
2020. okt. 1. 22:09
11/19 anonim válasza:
Nekem is volt, nagyjából 1 évvel a szülés után.
12/19 anonim válasza:
Nekem is volt, de inkább csak a szülés utáni első fél évben volt jellemző.
13/19 anonim válasza:
Kb. 3 hónapig rendszeresen éreztem. Éjjelente is sokszor ébredtem rá fel. Ennyivel szülés után szinte hihetetlen hogy fantom mozgást érzel. Valami más lesz az, emésztés, vagy esetleg újabb baba.
14/19 anonim válasza:
Volt bizony, mind a 3 terhességem után, viszont nem gyakran. Én rohantam tesztért, holott tudtam, hogy biztosan nem lehetek terhes. Persze nem is voltam az. Érdekes egy érzés az biztos, és tényleg egy 14-16 hetes magzat mozgásához hasonló, semmi máshoz nem hasonlítható.
15/19 anonim válasza:
Nekem most is van, pedig kivették a méhem betegség miatt. 🤦♀️
16/19 anonim válasza:
5 éve szültem és a mai napig érzem. Igaz már csak ritkán. Sokszor latszodik is hogy mozog. Munkahelyen nem olyan jó plane ugy hogy úgy hizok hasra mindha terhes lennék
17/19 anonim válasza:
9 hónapja szültem, néha én is érzek ilyet, mint ha rúgások lennének, és kézzel is lehet érezni. Pedig nem vagyok terhes. Úgyhogy előfordulhat 😅
18/19 anonim válasza:
teszteljél,hátha teherbe estél.de fantom mozgásokat érzel is,normális
19/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes ma megjött, meg múlt hónapban is rendes menstruációm volt.
2020. okt. 5. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!