Melyik szülésed volt a nehezebb?
Sziasztok
Olyan Anyukáktól kérdeznék, akikre az alábbiak közül mindkét pont igaz.
-Legalább kétszer szültél hüvelyi úton
-Nem lépett fel komplikáció
Az elsőt a 41. héten indították. Elvileg az oxy az nagyon fáj, ehhez képest szó szerint alig éreztem, pedig tágultam szépen. 6 és fél órát tartott, az utolsó másfél óra volt kemény, főleg a kitolás, meg a gátvágás. Meg hogy éhes voltam végig, nem engedtek enni.
A második a 38. héten spontán indult. Otthon vajúdtam szinte végig, az eleje itt is laza volt, de mire bementünk a kórházba, már 2 perces fájásaim voltak. A végén csillagokat láttam, brutális volt. Viszont teljesen ki voltam tágulva, mire megvizsgáltak, egy szűk óra múlva mindenen túl voltunk, rekordgyorsan, gátvédelemmel. Utána a gyerekágy volt pokol, nagyon fájt egy hétig kb amíg összehúzódtam.
Most a harmadikat várjuk, 36. hétben járok. Az eddigiekhez képest kifejezetten nehéz terhesség, feszülök, jóslózok, szinte mindig fájok az utóbbi hetekben. Nem a szüléstől félek, hanem hogy nem érünk be időben. Többször voltam ügyeleten a jósolóim miatt már, nagyon becsapósak... Az tuti, hogy gyors lesz. Az is, hogy nagyon fog fájni. De jó lesz, ha túl leszünk rajta, és itt lesz a pöttöm! (És soseszülöktöbbé.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!