Akiknél terminus túllépés volt, hanyadik hétre indítottak Titeket?
41+1spontàn otthon indult.
41+3 fektettek volna be és 41+4 indítottak volna
A kórházi protokoll korábban lett volna, de mindketten jól voltunk..a baba pedig kisebb is az átlagnál.. így nem nyúztak minket..
2 naponta utaztam 60 km-re nst-re.
Fogalomzavar elkerülése végett első.. a túlhordás betöltött 42. Hét után van.
Magyarországon nem engedik.
8-as, sajnos nem a kismamák döntik el, hogy kiveszik-e a picit, vagy hogy épp indítanak -e. Sajnos nagyon sok orvos szereti megvárni, míg magától beindul. Így húzzák vonják hetekig. Nekem az első gyerekkel közölte egy "kedves" nőgyógyász, hogy ne aggódnak, ha rajta múlik még 42 hetesen se lesz meg a babám. Szerencsénkre nem rajta múlt. Tudom, hogy nagyon veszélyes, épp ezért is félek ennyire ☹️
Viszont valószínűleg csak befektetnek, végeznek majd mindennap vizsgálatokat, de ha a babával minden rendben lesz nem hiszem, hogy indítanak ☹️ Sajnos sok doki tényleg várja a természet csodáját hogy majd csak beindul magától... Legalábbis itt nálunk így megy. (Szabolcs megye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!