Mi vár rám a császármetszés után?
3.vagyok az első két manónál nekem is vigyáznom kellett de nem sokáig(2-3 nap),hogy ne ázzon fel a hasam.....a 3. babánál már nem mondtak semmit,a 4. leírtam(ő most 4 hónapos).
A lényeg kedves kérdező,hogy sokat igyál,legalább 2 óránként menj pisilni és ha egyszer felkeltél akkor maradj állva,járkálj vagy üldögélj!Sok mozgás!!!mindegyik császáros volt nekem,ha nem lennék ennyi éves akkor még jöhetne egy:))
3.vagyok megint
Ez a vérhígító is érdekes....A 3 nagyobbnál nem kaptam csak most a kicsivel:))Ja és 48 óra múlva engedtek haza!
Én az apuka vagyok, mégis írok, hogy legyen egy pozitív(abb) élmény is:
A feleségemet lassan egy éve császározták meg 20 óra vajúdás után.
A másnap segítséggel de ugye felkelt. (Nem volt erőltetve hogy menjen)
Egyre többet tudott csinálni és
A negyedik napon mehettünk haza. Ekkor már jól mozgott, bár óvatosan. Egy hetes se volt a gyerek amikor már konzulátusra mentünk, sétáltunk picit.
Kórházban és odahaza se volt injekció, és a varrat is felszívódó volt. (odahaza "drága", itt alap :( )
Azt se én se és a többiek se tudhatják, hogy neked konkrétan milyen lesz, de bőven (?) akad pozitív példa is, ezért írtam most.
Előre ne stresszelj rá, a tanácsokat a többiektől pedig biztosan érdemes megfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!