Szülés után mikor jött meg a menstruációtok?
Figyelt kérdés
3 hónapos a babánk, és még nem jött meg a mensim, nem szoptatok, sajnos csak 1 hétig sikerült. Első babánál 8 héttel szülés után megjött. A hasam mostanába nagyon sokat szurkál alul. Orvosnál 9 hetesen voltam és akkor mindent rendben talált, nektek milyen tapasztalataitok vannak?2020. szept. 21. 22:28
1/11 anonim válasza:
Nekem 9 hónap után jött meg újra és 11 hónapig tudtam szoptatni.
2/11 anonim válasza:
Ahogy elmúlt a folyás, már megjött, 8 héttel a szülés után. Szerintem ez elég korai volt, a nőgyógyász is azt mondta, hogy fél évig kb. ne számítsak rá (rokonok, ismerősök szintén ezt mondták).
3/11 anonim válasza:
Elsővel 3, másodikkal 8 hónap után
4/11 anonim válasza:
4 hónap után. Mai napig szoptatok. 11 hónapos baba anyukája
5/11 anonim válasza:
Mindegyik szülésem után 8 héttel menstruáltam először.
6/11 anonim válasza:
nekem 14 hónappal a szülés után jött csak meg, az Aviva torna hatására, 2,5 éves koráig szoptattam, 2 éves koráig éjjel is.
7/11 anonim válasza:
Mind kettőnél amibt le ment a gyermekágyi vérzés..
8/11 anonim válasza:
Nálam 2 hét után abbamaradt a tejtermelés és onnantól kezdve egy hónap múlva megjött. Szóval a császártól számítva 1.5 hónap volt.
9/11 anonim válasza:
2 évig szoptattam. 8 hónappal szülés után jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!