Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szintelen szagtalan bő hüvelyi...

Szintelen szagtalan bő hüvelyi folyás mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 36hetes terhes vagyok az éjszaka arra keltem mint aki bepisilt. Kimentem a wcre es bő hüvelyi folyásom volt (szintelen,szagtalan) Reggel ahogy feléprestem akkoris éreztem egy kisebb folyást. Mi lehet ez?? Volt valakinek ilyen. Korhazat hivtuk azt mondtak tisztasagit rakjak be ha megtelik akkor magzat viz ha nem akkor szules elott par hetel ez a valadek elfolyik
2020. szept. 20. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor az volt amit a kórház mondott. Azota megtelt a tisztasági?
2020. szept. 20. 16:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja nekem is ilyeneket mondtak aztan kiderült, hogy magzatviz volt. Nem győzték pánikolva belem tömni a 2 liter antibiotikumot 🤦🏼‍♂️
2020. szept. 20. 17:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Azota csak ugyan ugy folyás. Semmi változás.Holnap kell mennem nstre meg hüvelyi kenetet vesznek le. Akkor fogom mondani hogy mi történt.
2020. szept. 20. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!