5 hónapos a babám . Borzasztóan izzadok és rettenet szagom van . Reggel este zuhanyozok , többször lemosakodok napközben , dezodorban úszok és mégis .
Mit lehet ezzel csinálni?
2020. szept. 13. 20:17
1/9 anonim válasza:
Ha a hormonok helyreálltak
Nekem kb 7-8 hó kellett
2020. szept. 13. 20:25
2/9 anonim válasza:
Nekem 4,5 éve tart a dolog
2020. szept. 13. 20:33
3/9 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jött elő szerencsére, de kolleganomnek annyira megmaradt, hogy plasztikai sebeszhez ment, hogy botoxot nyomjanak a hónaljába. Neki a kisebb gyereke 3 éves. De reméljük a szoptatás után visszaáll neked. Azért az gyakoribb.
2020. szept. 13. 21:09
4/9 anonim válasza:
Mióta gyerekem született sokkal jobban izzadok és a szag is kellemetlenebb. Előtte az egy dolog, hogy nem izzadtam szinte egyáltalán de a hónaljszagot hírből sem ismertem. 2,5 éves a gyerekem már nem szoptatok 2 éve. Próbálok tisztán étkezni, gyakran borotválkozni, már az alumíniummentes dezodort is elhagytam és csak ilyen ütős nagykutya dezodort használok de nem múlik ez a förtelem, teljesen kivagyok.
2020. szept. 13. 21:31
5/9 anonim válasza:
Nekem addig tartott amíg volt tejem. Nekem elapadt elég hamar és utána hamar javult a dolog. De sose lett olyan mint előtte volt. 2 éves már de a mai napig jobban izzadok és a szaga is kellemetlen, de már kordában tartható. Előtte nekem sem voltak még csak hasonló gondjaim se. Reggeli dezodorálás kitartott. Most azért inkább éjjelre is használok.
2020. szept. 13. 21:54
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem a honaj szagra érti a kérdező... Hanem arra, mikor megszul és a babának is olyan szaga van.... Kérlek, az véres punci szag, ami mindenkinel érezhető, csak van aki nem annak tudja be, holott pont hogy az. Okadni tudtam volna tőle, jó darabig éreztem magamon, hiába tisztalkodtam rendesen minden nap. A baban is lehetett érezni, bár rajta kevesebb ideig, mert átvette az a tipikus finom babaszag őt. Rajtam kb 2-3 hónapig lehetett érezni. Legalábbis én éreztem. Egyébként mellé társult a tejszag is.
Nővérem is mikor megszult, tőlem kérdezte hogy nem e érzem ezt a szagot rajta és a babajan és szerintem mi lehet ez... Akkor még nem volt gyerekem, de egyértelműen megallapitottam hogy aporodott véres punci szag. Később bebizonyosodott hogy az.
Erre gondol a kérdező
2020. szept. 13. 22:56
7/9 Carragher_x válasza:
6) Te beteg vagy baszki :D:D
2020. szept. 14. 01:55
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Igazából én tényleg az izzadság szagra gondoltam.😅
Én szülés előtt is nagyon izzadós voltam. Bár ha belegondolok az első a gyerek után tényleg rosszabb lett. Most viszont egyenesen szörnyű a szitu. De remélem azért valamennyire mérséklődik idővel.
2020. szept. 14. 08:16
9/9 khniki válasza:
Sokkal izzadósabb lettem, szülés előtt alig voltam. Szerencsére nem olyan büdi, de azert zavar. Rég nem szoptatok már, 1 éve szültem. Szerintem vannak olyan dolgok, amik nem állnak vissza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!