Szült illetve szül valaki mostanában Pécsen?
Pécsen fogok szülni, és van egy pár megválaszolandó kérdésem.
- A babának kell vinni ruhát, vagy az ottani ruhába fogják felöltözteti?
- Milyen babaápolási szerekre lesz szükség? (Ilyenekre gondolok pl.: popsikrém, törlőkendő, sampon..) ezeket kell vinni, vagy ott adnak?
- Én vihetek saját hálóruhát?
Egyenlőre ennyi jutott eszembe!
Köszönöm ha válaszoltok 😘😊
Tavaly szültem Pécsett, az alapján válaszolok:
- Ruhát adnak a babára, csak azt vidd, ami a hazajövetelhez kell. Tavaly volt még babafotózás, ahhoz vittem még sajátot.
- Pelenkát, törlőkendőt vigyél, popsikrémet adtak.
- Neked saját hálóruha kell a szülőszobán és a gyerekágyas osztályon is, nem adnak kórházit.
Én is tavaly szültem Pécsen.
Amit adnak, az popsikrém és ottani babaruha. Én is csak olyat vittem, amibe fotózták és amibe hazahoztuk a picúrt.
Fürdetőt is adnak ott, meg is mutatják, hogy kell fürdeni a babát és hogy kell lekezelni a köldökcsonkját.
Hálóinget, pelust, popsitörlőt kell vinni.
Könnyű szülés kívánok és sok egészséget nektek!
Ha lesz még kérdésed, akkor nagyon szívesen válaszolok :)
Ha jól tudom (ismerősöm szült nemrég), hogy a babának kell ruhát vinni. Saját hálóruhát/pizsamát vihetsz. Pelus meg törlőkendőt és krémet vigyél. Augusztusban még nem volt fotózás, de ezt a happybox oldalon "ellenőrizheted".
Ezek az intézkedések a covid miatt vannak.
Gátkezelés sem volt, érdemes vinni Octoniseptet.
Ezek augusztus közepi infók, remélem ad valaki frissebbet.
Jó egészséget nektek és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!