Hol találok egy jó magán szülész orvost Debrecenben? Aki elvalana 37 hetesen is
Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 07:49
1/7 A kérdező kommentje:
Valaki tudna nekem segíteni?
2020. szept. 5. 07:51
2/7 anonim válasza:
Ha eddig nem volt fontos, most mi változott?
3/7 anonim válasza:
ilyenkor mar szerintem lenyegeben senki nem fog elvallalni. A masik meg,hogy ha szigoritanak az ovintezkedeseken,akkor nem.
is mehet be korhazba doki muszakon kivul. Legalabbis nalunk igy volt marciustol egy darabig. Csak ugyeletesnel lehetett szulni.
5/7 anonim válasza:
Debreceni vagyok, a jónak számító dokik nem fognak elvállalni 37 hetesen, mert általában szeretik ha ők tudják végigkísérni a terhességet, eldönteni milyen vizsgálatok kellenek esetleg pluszban, stb. Ha reálisan nézed akár már holnap is szülhetsz, 100 százalékra mondom, hogy nem fogsz orvost találni így ebben a városban. Van a klinikán olyan doki, akihez már a 12. héten is későn jelentkezel be, én jártam olyannál aki megmondta, hogy pl a 18. heti genetikát ő csak akkor fogadja el, ha x dokinál csináltatom (nem őt választottam végül, de ez már mindegy). Próbálj meg lélekben készülni arra, hogy jó dokit fogsz ki ügyeletben. Esetleg szülésznőt kereshetsz, hátha elvállal valaki.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor nem is próbálkozom
2020. szept. 5. 16:21
7/7 anonim válasza:
"Köszönöm a válaszokat akkor nem is próbálkozom"
Szerintem jól döntöttél, kedves Kérdező! A következő utód nemzésénél pedig korábban keress magadnak dokit - szerintem akár már a fogamzás előtti fázisban is érdemes felkeresned, könnyen lehet, hogy lesznek személyedre szabott jó tanácsai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!