Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek volt, hányadik hétre...

Akinek volt, hányadik hétre jött elő terhességi csíkotok?

Figyelt kérdés
32 hetes vagyok , még nincs csíkom remélem megúszom.
2010. aug. 5. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne kiabáld el, még ezután fog megugrani a hasad növekedése. Reméld, hogy megúszod.
2010. aug. 5. 14:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudom,pont ezért érdekel.:)
2010. aug. 5. 14:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem az utolso héten jelentek meg.
2010. aug. 5. 14:07
 4/9 anonim ***** válasza:
38,5 hetesen, amikor leszállt a hasam! Vajúdás alatt olyan 8-9 centinél, amikor beilleszkedett a bubija a szülőcsatornába, és szülés=tolás alatt a nunim környéke is stírás lett. 10 hónap kellett, hogy szinte az a 4-5 csík a pocin teljesen kihalványodjon! Így alig látszik, és nem zavar. Sokkal rosszabbra számítottam megmondva az őszintét! Nálunk mindenki szarrá reped az utolsó hónapban. Tehát ennek is örülök, hogy csak pár csík lett. :)
2010. aug. 5. 14:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi Csajok ! :D
2010. aug. 5. 14:19
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem a 40. héten 2 db ici-pici csíkom volt... gondoltam megúsztam.... de 41+5napos voltam amikor szültem, és azalatt a közel 2 hét alatt rettentően sok lett.... mint egy zebra....:)
2010. aug. 5. 14:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem a 38. hétig volt 2 csíkom. Azután hírtelen 1-2 nap alatt olyan lettem mint egy zebra. Persze a hasam meg akkora volt hogy meg is kérdezték hogy ikreket várok-e.

Most egy egészséges 4 hónapos kisfiam van. Szerencsére a csíkjaim halványak így nem feltűnőek, csak a hasam lóg egy kissé.

2010. aug. 5. 14:45
 8/9 anonim ***** válasza:
8 nappal hordtam túl a babámat, pont ez az idő kellett a végén, hogy csíkos legyek...
2010. aug. 5. 17:27
 9/9 anonim ***** válasza:
39 hetesen szültem ikreket, előtte 1 héttel jelentek meg a csíkjaim...
2010. aug. 6. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!