Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár utáni első menstruáció...

Császár utáni első menstruáció tényleg brutális?

Figyelt kérdés
2020. aug. 15. 12:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Én a terhesség előtt iszonyúan görcsöltem, csak fájdalomcsillapítóval tudtam az első napot elviselni. Császár (szülés) után egyáltalán nem görcsölök.
2020. aug. 15. 12:45
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
Nem törvényszerű. Ember függő. Nekem szoptatás mellett jött meg 10 hónapra. Semmi extra. Se brutál fájdalom se elképesztő mennyiség. Talán még annyira se görcsöltem mint előtte
2020. aug. 15. 12:45
 3/13 anonim ***** válasza:
61%
Nekem a második, harmadik az volt.De írta valaki, nem törvényszerű.
2020. aug. 15. 12:50
 4/13 anonim ***** válasza:
50%

NEM, kétszer volt császárom, egyik után sem volt rosszabb, mint elötte.

Nem igazán tudom, honnan jön ez a téveszme, már többször hallottam, de normál esetben nem igaz.

Az viszont sokszor elöfordul, hogy szülés után jobb, kevésbé fájdalmas lesz a menzesz, ez viszont független a szülés módjától.

2020. aug. 15. 12:50
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem görcsöltem, de folyt, mintha pisilnék.
2020. aug. 15. 13:15
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Nekem brutális volt, jobban véreztem, mint a műtétek után.
2020. aug. 15. 13:24
 7/13 anonim ***** válasza:
61%

Picit rosszabb volt mint altalaban. De siman tulelheto.

Oke nekem alt 3napos a mensim fajdalom minden mentes, csaszar utani elso 5 napos volt, az elso nap ereztem h megjott de ennyi.

Kesobb visszaallt normalba, majdnem 10jonapsos volt a gyerek mikor az elso mensim volt.

2020. aug. 15. 13:25
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
Képzeld nem. Én azt hittem hogy nagyon erős lesz majd és nagyon fog fájni. Hát semmi extra. Ugyanúgy jött meg mint előtte.
2020. aug. 15. 14:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Egyik után sem emlékszem ilyenre.

Ellenben az elsőnél a szoptatás abbahagyása utáni első teljes ciklust követő mensi, na az rémes volt. De a másik kettőnél az sem, szóval lehet, csak front volt inkább. :)

2020. aug. 15. 14:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem. 7 hónappal szülés után jött meg először, aznap tartottuk a keresztelőt🤦🏼‍♀️

De semmi nem volt. Egy algopirinnel és a szokásos normál tamponnal teljesen jól elvoltam.

2020. aug. 15. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!