Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárosak, nektek fájt a...

Császárosak, nektek fájt a fejetek műtét után?

Figyelt kérdés
Felemeltétek a fejeteket a műtét utáni 6 órában?

2020. aug. 7. 21:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

#5 a szülészeten olyan fájdalomcsillapítót adnak, amivel lehet szoptatni. A másik, hogy a császáros anyukáknak nem indul be egyből a teje, de annyi tutira nem, hogy önteni lehessen.

Az első császáromnál nekem is hoztak fájdalomcsillapítót mielőtt fel kellett állnom, és mivel éhgyomorra vettem be hányingerem lett és hánytam is.

Egyszer kétszer én is megemelten a fejem, főleg amikor rámtették a babát. Szerencsére nem fájt a fejem.

2020. aug. 7. 22:44
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

"a császáros anyukáknak nem indul be egyből a teje, de annyi tutira nem, hogy önteni lehessen"

Két császáros gyerekem van, mindkettőnél ömlött a tejem már a kórházban, zacsikban fagyasztották nekem a fölösleget, amit aztán vittem haza. A tejelválasztást a lepény leválása indítja be, az pedig mindkét szüléstípusnál megvan. Sokkal inkább az a baj, hogy az ilyen tévhitek miatt sok császáros anyuka azzal a tudattal áll neki, hogy a műtét miatt neki úgyse fog menni.

Egyébként én úgy tudom, nem maga az érzéstelenítő okozza a fejfájást, sokkal inkább az a lényeg, hova szúr az anesztes.

2020. aug. 7. 23:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen fájt pár napig 4-5 napig biztos.Megemeltem a fejem amikor behozták a babánkat, pedig annyira az agyamba volt hogy ne emelgessem.
2020. aug. 7. 23:13
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem emeltem meg, de a 3. napon rettenetesen elkezdett fájni. Nagy nehezen sikerült csak fájdalomcsillapítót kicsikarnom a nővérkéből.
2020. aug. 7. 23:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Nagyon fájt nekem is az egyikkel 4 napig azt hittem megveszek 🥺
2020. aug. 8. 08:43
 16/18 anonim ***** válasza:
2-ből 1x fájt, de szerintem pont ugyanannyira emelgettem mindkétszer.
2020. aug. 8. 09:25
 17/18 anonim ***** válasza:

#12 nekem is beindult a 3. napon. De nem akkor, amikor már felálltam. Ez tény, hogy később indul be. Pont te vezeted félre, hogy ha nincs egyből annyi, hogy önteni lehet, akkor már nem is lesz.

De, a császáros anyukáknak pár nap múlva fog beindulni!

2020. aug. 8. 10:17
 18/18 anonim ***** válasza:
77%
De természetes szülés után is tarthat 3-5. napig, nem a császáron múlik, hanem egyéni adottságon, meg, hogy mennyire van szeparació, mennyit van cicin a baba.
2020. aug. 8. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!