Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek éjszaka ment el a...

Akinek éjszaka ment el a magzatvize, annak nagyon tönkre ment a matraca?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, hogy tegyek-e óvintézkedést, mert 1 éve vettem a biomatracomat, meglehetősen drágán, úgyhogy ha nagyon elázik, vagy ilyesmi, akkor csinálnom kell valamit. 37 hetes vagyok.
2010. aug. 4. 09:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én hajnali fél kettőkor egy nagy pukkanásszerű hangra ébredtem fel. Nagyon megijedtem, gyorsan kipattantam az ágyból, szaladtam a wc-re (hogy miért, ne kérdezd :)), mikor kiértem, és rá akartam ülni, akkor jött egy nagyobb adag magzatvíz. Később is inkább szakaszosan jött, nem folyt egyfolytában. Az ágynak semmi baja nem lett. Óvintézkedésként esetleg tegyél magad alá egy törülközőt erre a pár hétre, az biztos felfogja majd, ha mégis baleset történne.
2010. aug. 4. 11:49
 2/12 anonim ***** válasza:
mi is előtte pár héttel már betettünk törölközőt a matrac fölé-lepedő alá. Aztán a kórházban 40 perccel a baba megszületése előtt ment csak el a víz. Előtte egy napig vajúdtam anélkül, h elment volna mgazatvíz.
2010. aug. 4. 13:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Jogos a kérdés, de azért megmosolyogtam :OD Császáros voltam, nem tudom a választ.
2010. aug. 4. 14:24
 4/12 anonim ***** válasza:
én érzékeltem egy kis pukkanást, és akkor óvatosan lekecmeregtem a matracról, egy törülközőre, fotelbe ültem. De csak lassan szivárgott, és főleg mozduláskor, állva. De ha izgulsz a matrac miatt, akkor legalább egy nagy törülközőt tegyél a lepedő alá, vagy egy nejlont.
2010. aug. 4. 15:02
 5/12 anonim ***** válasza:

:-)

Én is pont ezen agyaltam tegnap...és odatettem egy türcsit, alá egy nejlonnal, mert Nekem meg az jutott eszembe, hogy ha mind odaömlik, akkor hazajövök a kórházból, és hova fogok feküdni???

:-)

Minden jót!

38h.km.

2010. aug. 4. 15:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is pukkanásra ébredtem hajnali fél 3-kor. Éppen kiértem a WC-re. Lehet kapni felnőtt ágyra olyan lepedőt aminek az alja vízhatlan, de egyben légáteresztő is. Bababoltokban nézz utána.
2010. aug. 4. 15:48
 7/12 anonim ***** válasza:

nekem is csak a baba előtt jó félórával ment el, de akkor aztán mindent beterített... ha ez az ágyban történik szerintem még ágyat is cserélhettünk volna:)))

viccet félretéve, gyógyszertárban lehet kapni betegalátétet, ami nem csörög-zörög, mint a nejlon és jó sok nedvességet fel tud szívni, pár száz ft az ára. ez+egy jó nagy strandtörölköző szerintem tuti elég lesz a matrac megmentéséhez. és a kórházi pakk tetejére is tegyél pár törölközőt, hogy a kocsit se áztasd el annyira:)

kellemes babavárást!

2010. aug. 4. 15:51
 8/12 anonim ***** válasza:

nekem volt alatta törölköző már egy pár napja, de annyira izgultam, mikor elment a vizem, hogy így utólag már nem emlékszem mindenre. A lényeg az, hogy épp felújítás közben voltunk, rumlis és koszos volt az ágy is, meg a ház is, a párom bevitt a kórházba, utána hazajött aludni. Nem panaszkodott, hogy nedves lett volna a matrac, pedig úgy éreztem, jött belőlem rendesen. Az is csak napok múlva jutott eszembe megkérdezni, hogy az ágyneműt lecserélte-e... Hadd ne mondjam, hogy nem, dehát az én párom egy írtó trehány figura.

Summa-summárum: a matracnak mindegy, mert amúgy is cserélni kell, de egyébként nem foltos, nem látszik rajta semmi. Azért új matracot védenék valahogy. Legalább törölközőt tegyél magad alá.

2010. aug. 4. 15:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is mosolyogtam a kérdésen, de teljesen igaza van a kérdezőnek! Mi is tavaly vettük az új matracokat, és tényleg nem volt olcsó. Lehet kapni gumis lepedőt, amit a textil alá kell tenni. Nem csörög-zörög mint a zacsi, vagy egyéb zsák szerű anyagok. Észre sem veszed, hogy alattad van. A 36.hét után azt hiszem én is használni fogom egészen addig amíg nem megyünk szülni. :)
2010. aug. 4. 17:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezért szeretem ezt az oldalt! Ami nekem eszembe sem jut azon más kattog, és igy én is tanulok:)! Köszike kérdező...:)!
2010. aug. 4. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!