Akinek éjszaka ment el a magzatvize, annak nagyon tönkre ment a matraca?
:-)
Én is pont ezen agyaltam tegnap...és odatettem egy türcsit, alá egy nejlonnal, mert Nekem meg az jutott eszembe, hogy ha mind odaömlik, akkor hazajövök a kórházból, és hova fogok feküdni???
:-)
Minden jót!
38h.km.
nekem is csak a baba előtt jó félórával ment el, de akkor aztán mindent beterített... ha ez az ágyban történik szerintem még ágyat is cserélhettünk volna:)))
viccet félretéve, gyógyszertárban lehet kapni betegalátétet, ami nem csörög-zörög, mint a nejlon és jó sok nedvességet fel tud szívni, pár száz ft az ára. ez+egy jó nagy strandtörölköző szerintem tuti elég lesz a matrac megmentéséhez. és a kórházi pakk tetejére is tegyél pár törölközőt, hogy a kocsit se áztasd el annyira:)
kellemes babavárást!
nekem volt alatta törölköző már egy pár napja, de annyira izgultam, mikor elment a vizem, hogy így utólag már nem emlékszem mindenre. A lényeg az, hogy épp felújítás közben voltunk, rumlis és koszos volt az ágy is, meg a ház is, a párom bevitt a kórházba, utána hazajött aludni. Nem panaszkodott, hogy nedves lett volna a matrac, pedig úgy éreztem, jött belőlem rendesen. Az is csak napok múlva jutott eszembe megkérdezni, hogy az ágyneműt lecserélte-e... Hadd ne mondjam, hogy nem, dehát az én párom egy írtó trehány figura.
Summa-summárum: a matracnak mindegy, mert amúgy is cserélni kell, de egyébként nem foltos, nem látszik rajta semmi. Azért új matracot védenék valahogy. Legalább törölközőt tegyél magad alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!