Hány évesen szülted az első gyermeked? Korainak vagy kérőinek érzed, hogy ennyi évesen szültél előszőr?
Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 17:13
1/32 anonim válasza:
34. Eleinte úgy éreztem, ez túl késő, mindenképpen 30 éves kor előtt szerettem volna szülni, de így jött ki. De már egyáltalán nem tartom késeinek, nem is éreztem magam öregnek hozzá.
2/32 anonim válasza:
23, 26, és 29 évesen szültem. Mindegyiket pont megfelelőnek érzem, és sosem csinálnám másként.
3/32 anonim válasza:
32 évesen szültem,későinek érzem. Például 25évesen sokkal energikusabb voltam és lazább. Sok az a 7 év is.Örülök,hogy nem vártunk tovább,férjem várt volna még egy évet anyagi okok miatt. De én már nem akartam,ugye azt se lehet tudni mikor jön össze.
4/32 anonim válasza:
29, kicsit későinek érzem, de ezt hozta az élet.
5/32 anonim válasza:
30. Későinek, bár 3 év kellett mire összejött. Viszont a másik oldala, hogy mennyi mindenről lemaradtunk volna a párommal, körbemotorozni a Balatont, nyaralások nyugiban, bulik. Ha eszembe jut, akkor azt mondom, pont jókor, mert volt kettesben eltöltött időnk is.
6/32 anonim válasza:
29 évesen , én nem érzem későinek , szerintem teljesen időben vállaltuk , volt időm a karrieremet kiépíteni ,hogy biztos lábakon álljunk , megtudtuk teremteni a tökéletes anyagi hátteret a babának.
8/32 anonim válasza:
28 évesen. Kicsit későinek, szerettünk volna plusz 1 gyereket, de nem fért bele időben.
9/32 anonim válasza:
21 évesen. Korainak éreztem, de szerencsére meg tudtunk oldani mindent.
10/32 anonim válasza:
20 évesen, kicsit korai. De sosem cserélnék senkivel, nekem pont így jó, mindent meg adok neki. Fölösleges dolgokat is. 😂 (játékok, amire rá se nézet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!