Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan kell ellátni a babát a...

Hogyan kell ellátni a babát a kórházban? Első gyerek.

Figyelt kérdés

Sorrendben hogyan kell ellátni a babát a kórházban? Kihozzák három óránként, szopi, tisztába tenni és átöltöztetni és elviszik?

Minden ruhadarabot nekünk kell vinni, azt már tudom. Rövidujjú body-t talpas nadrággal szeptember eleji babára rádhatok? Körömkesztyűt minden napra pakoljak?

Az orvosom azt mondta, hogy szülésznőt ebben a kis kórházban nem tudok fogadni.

Elmondják majd mit kell majd csinálni?

2020. júl. 18. 14:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok! Tudom milyen nehéz első babásként, én is nagyon izgultam annak idején.🙂 Egyébként tapasztaltabb szobatársak is tudnak ám sokat segíteni, sok dolgot nyugodtan megkérdezhetsz tőlük is ha a csecsemősök nem készségesek. A legfontosabb, hogy relax!! Ha nem is megy majd azonnal minden flottul, de hidd el, képes leszel maradéktalanul ellátni a babát, hamar bele fogsz rázódni!

Én is így voltam, pici baba kezemben sem volt a kisfiam születéséig, semmit nem tudtam kb. Ja és az én védőnőmnek sincs gyereke.😀

2020. júl. 19. 20:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi #6-os!
2020. júl. 19. 21:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, fogadtál szülésznőt? Sokan vannak, akiknek a szülésznőjük segített a szoptatásban, amikor pont nem volt szülés, mert a csecsemősök nem foglalkoztak vele.

Ha nem, és nagyon nem megy és bunkók a csecsemősök, arra az esetre nézd meg, milyen szoptatási tanácsadók vannak a környéken. Őket lehet hívni.

2020. júl. 20. 09:35
 14/14 A kérdező kommentje:

#13-as: nem, mert azt mondta az orvosom, hogy nem lehet, vmi 12 órás műszak szabály miatt, mivel ez egy kis kórház (6 szülésznő) van. Most ez vagy igaz vagy nem, de sajnos nem lehet, pedig szerettem volna.

Köszönöm a tanácsot, felkeresem a tanácsadókat.

2020. júl. 20. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!