Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a tapasztalatotok Nyulas...

Mi a tapasztalatotok Nyulas Jolán és Tóth Szilvia szülésznőkről? (Szent Imre Kórház)

Figyelt kérdés

Januárra vagyok kiírva és őket ajànlotta az orvosom asszisztense.

Jolánról rengeteg jót olvastam, Szilviáról kevés infót találtam. Az asszisztens szerint azért mert nem olyan régóta dolgozik ott, még nem olyan ismert.

Vidékről fogok feljönni szülni, ezèrt fontos lenne ha megbízható lenne ès kedves, mivel első gyermek támogató közegbe szeretnék érkezni. Azért nem a FB csoportban érdeklődtem, mert ott törlik a negatív vélemènyeket. Itt minden tapasztalatot megoszthatunk ami hasznos lehet. Kérlek segítsetek, mert gyorsan fogynak a “helyek” a naptárban. Köszönöm!

2020. júl. 15. 11:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szemelyesen lenne erdemes talalkozni veluk, mert elegge emberfuggo, hogy kineki ki a szimpatikus. Jolanrol en is jokat hallottam, de szemelyes tapssztalatom nincs.
2020. júl. 15. 11:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Most a vírushelyzet miatt minden nehézkes, nincs kórházlátogatàs sem.

Ezért is kérdeztem a véleményeket ezen a fórumon. Illetve arc nélkül itt többen fel merik vállalni akàr az esetleges negatív dolgokat is. Nem lehet minden rózsaszín.

2020. júl. 15. 14:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
En Szilvit ajanlom. Nagyon tapasztalt, kedves, segitokesz.
2020. júl. 15. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!