Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Létezik, hogy kisebbnek látom...

Létezik, hogy kisebbnek látom a hasam, mint eddig? 38 hetes+4 napos vagyok

Figyelt kérdés
2008. nov. 25. 10:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy azért látod kisebbnek mert már leszállt a pocid? 37 hetes
2008. nov. 25. 10:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Létezhet. Egyrészt tényleg láthatod azért kisebbnek, mert elkezdett a baba beilleszkedni a medencédbe, ezáltal lejjebb került olyan része, ami eddig a medence csont fölött volt.

Másrészt velem is előfordult, hogy egyszer-egyszer durván nagynak tűnt a pocakom (nem csak szerintem, férjem is megerősítette). Estére viszont már kisebbnek. A következő alkalommal kisimogattam a babát, hogyan is helyezkedik el és rájöttem, hogy olyankor tűnt nagyobbnak, hegyesebbnek a pocakom, amikor kifelé fordította a fenekét, tehát nekinyomta a popóját a hasfalamnak belülről. Gondolom, hogy a lábával ilyenkor nyomta is magát, hogy helyet csináljon.

2008. nov. 25. 10:15
 3/3 A kérdező kommentje:

igazából már nagyon régóta beilleszkedett a feje. emiatt menni is alig bírok, annyira feszíti szét a csontomat. de most akkor is kisebb és feszesebb az egész. általában bal oldalon szokott feküdni és a jobb bordám körül van a lába. vagy épp fordítva. remélem már nem húzom sokáig:)

köszi a válaszokat!

2008. nov. 25. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!