Tapasztalatok a Péterfy Sándor utcai Kórházról 2010-ben?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha megírnátok, milyen kórháznak tartjátok (baba barát? felszereltség stb.)
a nővérek rendesek/türelmesek? mire kell odafigyelni?
Van-e lopás, figyelnek-e a higiéniára, van-e látogatási rend vagy átjáróház van egész nap?
2010. júl. 31. 21:19
11/12 anonim válasza:
Péterfyben a legjobb dokik:Dr Asbóth Ákos,Dr Kia:)!!!
Aki engem császározott Dr Végh György....nem ajánlom senkinek!!!Vizsgálni is úgy vizsgál mint egy állat,a császár után mikor megnyomkodják a hasat,azt hittem,hogy lenyom a 4.emeletről a földszintre:(!!!Ráadásul elötte nyomkodott meg a szülésnő,a doki meg jött semmi kérdezés nélkül ököllel nyomta a hasam!!Óvakodjatok tőle!!Lehet,h jó szakember,de érzéstelenül csinálja azt amit csinál!!
12/12 anonim válasza:
Én írtam elsőnak, másodiknak, stb. és Dr. Kia volt a dokim, elképesztően profi és emelett kedves, odafigyel az emberre és vele élmény volt a szülés, mert humoránál volt akkor is amikor ordítottam :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!