Akiknek lazák a méh tartó szalagjaik és terhelésre megereszkedik a méhük, azok hogy tudtak babát kihordani és szülni?
Nekem volt 2 időszakom az első szülés után, hogy 1: futni akartam, 2: sokat dolgoztam és mindkét alkalommal pár hétig nagyon megereszkedett a méhem. A méhszájam egészen lent volt, szinte kevés kellett hogy kidudorodjon.
Na most újra terhes vagyok és egyre jobban izgat ez a téma... Mire számíthatok? Eddig megoszló dolgokat hallottam.. Veletek hogy volt?
Idézek, hogy mik lehetnek az okok:
x
-rendszeres cipekedés vagy súlyok emelése, nehéz fizikai munka
-szökdeléssel, felugrásokkal sportok, aerobic, futás, labdajátékok…
-elhúzódó szülés, nagy magzat hüvelyi szülése
-krónikus köhögéssel, tüsszentéssel járó folyamatok
-rendszeres székrekedés miatt nagy nyomással járó székletürítések
-túlsúly, mivel a zsír egy része a szervekre rakódik
-általános kötőszöveti gyengeség és gátizom gyengeség
x
A futással nyilván fel kell hagynod.
Fordulj szakemberhez, megtanít az intim tornára, vedd komolyan az egyéni programban kapott napi 10-15 perces gyakorlatok végzését.
Hogy áldott állapotban van, nehezíti az állapotodat, ezért feltétlenül
konzultálnod kell orvossal.
Köszönöm, szerencsére időszakos, normál esetben jó helyen van. Az okokat én is ismerem.
Főleg a terhesség és a szülés érdekelne süllyedt méhhel.
Szia. Nekem visszament szülés után de sokat olvastam a témában és volt itt vki aki írts hogy ki dudorodott neki de mikor terhes lett újra, akkor egészen fel húzódott a méhe. Szerintem ez terhességnél nem jelent gondot, majd utana rosszabbodhat.
Kedves első, nem gondolod hogy akinek ilyen jellegű gondja van az maga is ki tudha keresni ezeket az infókat?
Nagyon bízom ebben.. Próbálok pozitív maradni, hisz végtére is, rengeteg méhsüllyedéses anyuka van a világon és rengeteg tesó is születik.
Attól félek, hogy fekvésre utalnak... Ovi és a férjem munkája mellett nehéz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!