Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Slinda gyógyszer okozott...

Slinda gyógyszer okozott valakinek durva mellékhatásokat?

Figyelt kérdés

2020. jún. 10. 21:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Írtam, hogy 1x megvolt a menzeszem 12 napig kb kis mennyiség volt. Azóta még nem jött meg.
2021. jan. 30. 20:26
 22/26 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Én már bő egy hónapja szedem a Slinda-t. Nyilván nem akarok ennyi idő után nagy következtetéseket levonni, de megosztom a tapasztalataimat, hátha valakinek hasznos lehet.

Nekem az első héten voltak elég erős fejfájásaim, egy-két émelygés, de aztán ezek elmúltak. A "barnázás" kb a 3. hét végén kezdődött el, de olyan minimális volt, hogy betét se kellett hozzá. Nekem két nappal hamarabb "megjött" még a placebo tabletták szedése előtt, viszont azóta is tart sajnos, remélem hamar elmúlik mert már a második levél negyedik szeménél tartok.

Nekem a fogamzásgátló szedés előtt elég durva menstruációim voltak, nagyon fájt, sokszor rosszul voltam és nagyon véreztem. A fájdalom most fogamzásgátlóval tűrhető, viszont a vérzés az csak kicsit kevesebb, a korábbiakhoz képest.

Még a mellnagyobbodás az amit tapasztaltam, illetve az első levél szedése alatt a libidóm egyenlő volt a nullával és voltak kisebb hangulatingadozásaim, mostanra viszont minden visszaállt a normálra :)

Összességében szerintem nem rossz, bízom benne, hogy majd szépen beáll tőle a menstruációm és hozzászokik a szervezetem.

2021. márc. 1. 15:38
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Nem tudom olvassa e még valaki. Én egy hete kezdtem el szedni, de depresszió, durva ingerlékenység tüneteit tapasztalom. Másnak volt ez mellékhatàs és elmúlt e?
2022. jan. 1. 10:02
 24/26 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Én több, mint egy évig szedtem a Slinda fogamzásgátlót, és teljesen boldog vagyok most, hogy letettem. Slinda szedése alatt, folyamatosan összevissza volt a vérzésem - ami első egykét hónapban rendben van, nade kérem, egy fogamzásgátlónak többek közt az is a dolga hogy beállítsa... - volt, hogy egy hónapban háromszor, 3-3 napokra megjött, egy hónapig pedig semmi (ott aztán levert a víz, teszteltem folyamatosan a paranoiám miatt). Összességében, azt tekintve, hogy a gyógyszertől nekem egyetlen kiló sem jött fel, bár a mellméretem gyorsan változott. nem voltak komolyabb hangulatváltozásaim, illetve olyan szempontból végezte a dolgát, ahogy egy fogamzásgátlónak elsősorban illik, több jót nem tudok mondani. Nagyon rossz volt a kiszámíthatatlanság, hogy sosem mehettem sehova anélkül hogy ne legyen nálam tisztasági, mert habár csak gyenge, rózsaszínes barnás folyásom volt, totál random jött meg mindig. Eleinte sem a méhem nem görcsölt, sem pedig az arcom kipattogása nem volt jellemző, egy idő után ez is gyorsan kialakult. Én azért tettem le, mert habár végezte a dolgát, megbízhatatlannak találtam és úgy éreztem hogy nem normális hogy másfél havonta teszteket veszek, mert csúszik vagy meg sem jön. De ez csak egy személyes tapasztalat. :)
2022. jan. 5. 21:52
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 hónapja szedem de tiszta pattanás vagyok meg tovább is van meg mint 7 nap, mikor pont ez miatt is szedem, hogy ne legyen meg sokáig. Holnap megyek vissza a nőgyógyászhoz, de váltani fogok.
2022. jan. 11. 13:50
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Szülés után kezdtem szedni. 2020 december óta szedem. (még szopizik a kisfiam). Ennyi idő alatt kb 3-4x "volt meg" a menzeszem.ha az az volt egyáltalán. Rózsaszínes barnás kevés folyás volt 2-3 napig. De ennyi. Pattanást nem vettem magamon észre.
2022. jan. 12. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!