Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules (normal, valamint...

Szules (normal, valamint csaszaros) utani orakban, napokban mennyire verzik az ember? Vannak mensiszeru fajdalmai az embernek?

Figyelt kérdés
2008. nov. 24. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon tud vérezni, nekem egy hétig volt erős, spontán szültem. Mensiszerű görcsök is vannak, nálam enyhe volt, alig éreztem, de a szobatársaim közül volt aki erősebben görcsölt, főleg szoptatás alatt, mert akkor méhösszehúzódások vannak.
2008. nov. 24. 16:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Jujj de gaz! Mar elore felek!
2008. nov. 24. 16:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt mondták, hogy szinte ömlik az emberből a vér, különösen, ha feláll pl. az ágyról. Meglepődve tapasztaltam, hogy velem nem így van. Vérezgettem ugyan, de nem volt vészes. Persze eltartott egy jó darabig (kb.4 hét), de a vége felé már csak tisztasági betét is elegendő volt.

Szerintem embere válogatja, mennyi távozik belőle.

Ja, nekem nem voltak görcsök.

Ne izgulj!

2008. nov. 24. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Görcseim nekem sem voltak, de jobban véreztem mint mensikor, úgyhogy a kórházban még Tena betétet használtam, otthon pedig Always éjszakait. Inkább a gátmetszés, repedés miatt fájt minden leülés, felállás, stb.
2008. nov. 24. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én császár után 7 napig kínlódtam nagyon. Persze az fáj így is, úgy is. Azóta is fájogat, pedig már majd' egy hónap eltelt. A méhösszehúzódás miatti fájdalmak 4 napig voltak szörnyűek, viszont erős vérzésem csak 2 napig volt. Szoptatás közben voltak fájdalmasabb görcseim még.

Kibírható amúgy. A császár miatti fájdalom rosszabb, mint a "mensis" görcs, tehát ha császáros leszel, azzal leszel elfoglalva. (meg azzal, h h kelj fel az ágyról :p :D ) De reméljük, h kellemes, gyors, komplikációktól mentes szülésed lesz! Hajrá! ;)

2008. nov. 24. 17:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már 2 babát szültem,mindkét szülés gyors és kibírható volt.A2. után tovább véreztem(bőségesen!)és az összehúzódások is elég vadak voltak(utófájások).A mensim eddig se nagyon fájt,most viszont teljesen fájdalommentes.
2008. nov. 24. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én császárral szültem és a szülés utáni napon volt nagyon-nagyon erős vérzésem, utána mérséklődött. Mensiszerű fájdalmaim meg a szoptatás alatt voltak, akkor minden egyes alkalommal azt hittem leszédülök a fotelról a fájdalomtól, de 6 hét alatt elmúltak. Hozzá kell tenni, hogy nekem a mensinél is iszonyatos fájdalmaim voltak, nyáron a nagy melegben többször el is ájultam, szóval ez biztos alkati sajátosság.
2008. nov. 24. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Én császárral szültem, utána 3 napig véreztem. Azóta egy csepp vér sem jött, és tegnap volt 8 hetes a picurkám. Görcseim egyáltalán nem voltak.
2008. nov. 25. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!