Burkot repesztett a doki, hogy haladjunk, majd megállapította, hogy "Hol a víz?" Mondtam, nem ittam meg. Pedig nem is szivárgott. Nyilván felélte a kis drágám. Szerencsére az a pici, ami volt, nem volt zavaros, szóval megnyugodott. Szárazon szülni viszont nem volt egy élmény.
2010. júl. 31. 19:10
13/17 anonim válasza:
39+5 naposan, hajnali 4-kor arra ébredtem, mintha fájásom lenne, fordultam egyet az ágyban és már éreztem is, hogy folyik egy picit a magzatvíz. Férjemet oldalba böktem, hogy azt hiszem eljött az idő, egyből kiugrottunk az ágyból. Én még elmentem hajat mosni, zuhanyozni, hogy csapzottan ne menjek be a szülészetre (nem mintha a frissen beszárított hajam nem izzadtam volna szanaszéjjel fél óra alatt a szülőszobán, de mindegy, én azért csak megmostam és beszárítottam... :)) Gyakorlatilag az elejétől fogva 2-3 peres fájásaim voltak és egész jól csordogált már a magzatvíz, úgyhogy jó nagy betétet kellett használnom, hogy el ne ázzak az úton. Mire beértünk a kórházba, már 6 cm-re tágultam. 10 órakor bújt ki a picur.
2010. aug. 1. 14:00
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Mostanában megnőtt a folyásom mennyisége és 1-1 alkalommal, mikor jön, rohanok a wc-re, hogy mi az esemény, de akkor ezek szerint nem fogom összetéveszteni semmivel :)
2010. aug. 1. 20:28
15/17 anonim válasza:
Sziasztok.
Nekem 37 hetesen folyt el...
Du ebéd után lefeküdtem volna aludni egy kicsit mert baromi álmos voltam emlékszem gombásfoghagymás pipihusos tésztát ettem....szoval lefeküdtem a párom mellé mert ő meg baromira meg volt fázva...lefeküdtem és kb 10 perc mulva elkezdett csuklani a kislányom aztán egy pukkanás és folyt a magzatviz..gyorsan keltettem a párom hogy ébredjen akár milyen rosszul van mert jőn a lány aés jőtt is nagyon hamar estére már a kezünkben is foghattuk a győnyőrűnket...
Ez az én tőrténetem.
Kőnnyű szülést neked.
Hidd el észreveszed ha a magzatvíz folyik....én is anno azon gondolkoztam hogy honnan fogom tudni de őssze nem lehet téveszteni.
2010. aug. 2. 11:15
16/17 anonim válasza:
4 nappal korábban az ágyba feküdtem hajnali 3-kor:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!