Kinek mikor (hét nap) folyt el a magzatvize és hogyan? (felállás közben, ágyban, sétálás közben. )?
Köszönöm a válaszokat! :)
Mostanában megnőtt a folyásom mennyisége és 1-1 alkalommal, mikor jön, rohanok a wc-re, hogy mi az esemény, de akkor ezek szerint nem fogom összetéveszteni semmivel :)
Sziasztok.
Nekem 37 hetesen folyt el...
Du ebéd után lefeküdtem volna aludni egy kicsit mert baromi álmos voltam emlékszem gombásfoghagymás pipihusos tésztát ettem....szoval lefeküdtem a párom mellé mert ő meg baromira meg volt fázva...lefeküdtem és kb 10 perc mulva elkezdett csuklani a kislányom aztán egy pukkanás és folyt a magzatviz..gyorsan keltettem a párom hogy ébredjen akár milyen rosszul van mert jőn a lány aés jőtt is nagyon hamar estére már a kezünkben is foghattuk a győnyőrűnket...
Ez az én tőrténetem.
Kőnnyű szülést neked.
Hidd el észreveszed ha a magzatvíz folyik....én is anno azon gondolkoztam hogy honnan fogom tudni de őssze nem lehet téveszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!