Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után meddig kötelező...

Szülés után meddig kötelező kórházban maradni? Ha már fel tudok állni és minden rendben van hazamehetek saját felelősségre?

Figyelt kérdés
2020. máj. 27. 11:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem jó ötlet megszökni vele. Amint észrevedzik, hogy nincs benn a baba, azonnal hívni fogják a rendőrséget, és nyilván első körben nálad keresik. Gyámhivatal szintén értesítve lesz, ellened eljárás indul.

Komolyan, miért nem lehet 2-3 napot kibírni a kórházban?

2020. máj. 27. 14:09
 12/21 A kérdező kommentje:
Mert hányingert kapok attól a számról és mert ott csak megölik az embert. De legalábbis több kárt csinálnak mint hasznot
2020. máj. 27. 14:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Magánkóház.
2020. máj. 27. 14:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Intézd el az ambuláns szülést, és nyugodj meg, a stressz csak árt, ezzel rontod az esélyeid, hogy haza mehessetek. Haza menni, ha minden rendben, van doki, nem felelőtlenség, teljesen rendben van.

Elszökni, veszélyeztetetni a babát már nincs rendben.

2020. máj. 27. 14:33
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Megolik az embert??? Te bolond vagy kerdezo??? Mindket gyerekemmel 3-3 napot voltam korhazban szuleskor. Nagyon jo elmeny volt, szinte elveztem. Uzsoki Korhaz Budapest.
2020. máj. 27. 14:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te komolyan felnőtt, érett nő vagy, aki hamarosan anya lesz?

Ilyen gondolkodással sejtem, hogy ha majd beteg lesz a gyerek, akkor is inkább viszed kuruzslóhoz, mint rendes orvoshoz. Ha már most úgy állsz hozzá, hogy inkább veszélybe sodrod a babád egészségét az idióta rögeszméd miatt, akkor azt kívánom, hogy vegyék el tőled minél előbb, mielőtt kárt teszel benne.

Üdv: egy diplomás ápoló 2 gyermekes családanya. (Nem, nem a túlvilágról írok).

2020. máj. 27. 15:08
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ambuláns szülésnek nézz utána
2020. máj. 27. 15:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Van baj... nem.kicsi... és az ilyen szaporodik. Már bocsánat..

Mutass már valakit, aki a korházi let miatt halt meg ottbenn. Mert olyat nem is egyet lehet, aki pont az ilyen felelőtlenség miatt halt meg otthon....

Én is utalom, elmondani nem tudom mennyire a kórházakat, megis kibírtam azt a 3 napot. És látod, élek 😅😅

2020. máj. 27. 17:13
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen emertol kene rogton szules utan elvenni a gyereket.

Te veszelyezteted evvel, hogy esetleg megszoknel vele.

Vannak kozelezo vizsgalatok oltasok amit muszaj megkapnia.... 3nap nem sok ido, nem hiszem hogy nem lehet kibirni!

2020. máj. 27. 17:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Amúgy otthonszülésre Is van lehetőség, ha minden ok... de neked a szökés jut eszedbe 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤷🏼‍♀️
2020. máj. 27. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!