Szülés után meddig kötelező kórházban maradni? Ha már fel tudok állni és minden rendben van hazamehetek saját felelősségre?
Nem jó ötlet megszökni vele. Amint észrevedzik, hogy nincs benn a baba, azonnal hívni fogják a rendőrséget, és nyilván első körben nálad keresik. Gyámhivatal szintén értesítve lesz, ellened eljárás indul.
Komolyan, miért nem lehet 2-3 napot kibírni a kórházban?
Intézd el az ambuláns szülést, és nyugodj meg, a stressz csak árt, ezzel rontod az esélyeid, hogy haza mehessetek. Haza menni, ha minden rendben, van doki, nem felelőtlenség, teljesen rendben van.
Elszökni, veszélyeztetetni a babát már nincs rendben.
Kérdező te komolyan felnőtt, érett nő vagy, aki hamarosan anya lesz?
Ilyen gondolkodással sejtem, hogy ha majd beteg lesz a gyerek, akkor is inkább viszed kuruzslóhoz, mint rendes orvoshoz. Ha már most úgy állsz hozzá, hogy inkább veszélybe sodrod a babád egészségét az idióta rögeszméd miatt, akkor azt kívánom, hogy vegyék el tőled minél előbb, mielőtt kárt teszel benne.
Üdv: egy diplomás ápoló 2 gyermekes családanya. (Nem, nem a túlvilágról írok).
Van baj... nem.kicsi... és az ilyen szaporodik. Már bocsánat..
Mutass már valakit, aki a korházi let miatt halt meg ottbenn. Mert olyat nem is egyet lehet, aki pont az ilyen felelőtlenség miatt halt meg otthon....
Én is utalom, elmondani nem tudom mennyire a kórházakat, megis kibírtam azt a 3 napot. És látod, élek 😅😅
Az ilyen emertol kene rogton szules utan elvenni a gyereket.
Te veszelyezteted evvel, hogy esetleg megszoknel vele.
Vannak kozelezo vizsgalatok oltasok amit muszaj megkapnia.... 3nap nem sok ido, nem hiszem hogy nem lehet kibirni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!