Szülésre teljesen leborotválva ajánlott menni?
Figyelt kérdés
vagy belefér a 2-3 napos borosta is? :)2020. máj. 21. 19:56
1/7 anonim válasza:
Igen. Én ajánlom..
Engem a haszntak közül akart leborotválni a hölgy. Kicsit összekaptam vele ezért
2/7 anonim válasza:
Attòl függ az adott területen/ kòrhàzban mi a szokàs. Ahol szültem nem borotvalnak, tök szőrösen mentem ès nem zavart senkit. Szerencsere jartasak ott a gatvedelemben.
3/7 anonim válasza:
Ha a kórházi protokoll része a borotválás, és zavar, ha más csinálja, akkor igen.
Én nem úgy mentem, a kutyát se érdekelte
4/7 anonim válasza:
Én úgy mentem, hogy legalább egy hónapig nem nyúltam hozzá. Azon a hétvégén akartam, amikor beindult a szülés, idő már nem volt rá. De senkit nem érdekelt.
5/7 anonim válasza:
Az elsőt csupaszon szültem, a másodikat 3 napos borostával.
6/7 anonim válasza:
Kedd este fürödtem, borotválkoztam, szerda hajnalban indult a dolog, este indultunk a kórházba és éjfélkor született a lányom. Úgyhogy másfél napos borostával voltam. Engem zavart volna, ha más borotvál, de igazából ha téged nem zavarna, akkor nem kell. Az sem biztos, hogy fognak egyáltalán borotválni, kórházi protokoll kérdése.
7/7 anonim válasza:
En leborotváltam. Gőzöm nincs mi a szokás nálunk, de nem akartam, hogy egy kétes márkájú eldobható borotvával szárazon kaszaboljanak. Jobb a békesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!