Érdemesebb inkább otthon vajúdni és kb.5 perces fájásokkal menni a kórházba?
4
Gondolom te se szültél még.
Nálam hirtelen 2-3 perces fájások jöttek. Tágultam. Alig bírtam bemenni a parkolóból a kórházba. Nem folyt el a víz, semmi előjel nem volt. Ahogy megláttak bent, első ránézésre közölték vajúdok. Gyors nőgyógyaszati vizsgálat, majd a szülőszoba és ott repesztettek burkot! Mindenki arról beszélt bent, gyorsan meg fogok szülni, többet foglalkoztak velem mint azzal aki órák óta ott volt. Örültem a szakszerű ellátasnak, bármi történhetett volna. A kitolásnál jött még egy orvos, aki figyelt mindent, ha netán császározni kellene, vagy beavatkoznia.
Nincs az a pénz hogy otthon szüljek.
Nem mindenkinél egyforma a szülés menete sem. Nekem pl nem voltak klasszikus fájásaim, ahogy mondják, hogy fentről indul le, keményedik, meg stb. Nekem a derekam fájt, és éreztem a medencecsontomban a feszítő érzést.
Mind a három szülésnél csak a végén volt kb a tolófájás előtt 2-3 fájás, ami már érezhető volt. Aztán magzatburok repedt és onnantól már csak nyomni kellett.
3 gyerekem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!