Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első szex a hüvelyi szülés után?

Első szex a hüvelyi szülés után?

Figyelt kérdés
2hónapja szültem a kisfiamat, természetes úton, gátmetszéssel. Szoptatok. A gyermekágyi vérzés után közvetlenül megjött, majd rá pár napra sort kerítettünk az első együttlétre. Nagyon fájdalmas volt, és utána egy napig vérzést is tapasztaltam. Ez mennyire normális? Volt valakinek ilyen? Mennyi ideig fájt az együttlét a párotokkal?
2020. máj. 1. 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan volt, mint terhesség előtt
2020. máj. 1. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
Nekem 4 hónappal utána is fáj. Kontrollon minden rendben volt. Egyszer csak jobb lesz,ebben bízom.
2020. máj. 1. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Elsővel az első alkalom fájt pedig csak 3 öltésem volt kint,második babával egyáltalán nem fájt pedig szakadtam,repedtem, és elég érzékeny voltam ,így 2 hónapot vártunk.

Szerintem akinek ennyire fáj es hetekig,hónapokig az menjen egy normális dokihoz mert ott biztos van valami.

2020. máj. 1. 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A dokim megnyugtatott, h minden rendben es csak utana fogtunk neki es nem is fajt.
2020. máj. 1. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első szülés után sokáif fájt, kellemetlen volt, kb. 1 évig, a 2. után már a 6 hetes kontroll napján együtt voltunk, és olyan volt mint régen, egyáltalán nem fájt. Mindkétszer voot gátmetszésem. Nekem méhszájsebem van, néha szokott vérezni (pecsételés) szex után.
2020. máj. 1. 22:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt vérzés 1 napig és fájt is szóval el is napoltuk a szexet kb. 1 hónappal. De még akkor is kellemetlen volt az elején. Sok-sok előjáték és ajánlom a Bartoline síkosítót, a többi csípett. Szerintem majdnem egy fél év volt mire helyre jöttem plusz a rettentő fáradtság is enyhült( éjszakái szoptatás,kicsi sokat volt kézben stb) utánna nagyon jó lett. Viszont akkor is és azóta is ( 2 éve) sokszor előfordul hogy felsérülünk,kidörzsölődik a nemi szervünk szex alatt. Már az elején is ajánlották a cikatrinida hüvelykúpot ( én is kiírtam hasonló kérdést pár hónappal szülés után mint te)de nem használtam ,most viszont kipróbálom. Nagyon gyakori szülés után a hüvelyszárazság is. Ez arra jó.
2020. máj. 2. 04:02
 7/8 khniki ***** válasza:
100%
8. heten voltunk együtt először. Gátmetszésem nem volt, de nagyot repedtem. Borzasztóan fajt az első alkalom, kínszenvedés volt. Ra egy hétre a következő egy fokkal jobb volt, a következő már alig volt kellemetlen. Teljesen olyan, mint rég ugy fél év után lett.
2020. máj. 2. 07:29
 8/8 anonim ***** válasza:
87%
Mi eleve használtunk síkosítót, hogy ne fájjon. Jobb, mint szülés előtt. Többször van orgazmusom :)
2020. máj. 2. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!